Το Tekken 8 έκανε υπερδιπλάσιο launch από το Street Fighter 6!

Ξεκίνησε με το δεξί στο Ηνωμένο Βασίλειο
29 Ιανουαρίου 2024 15:09
Το Tekken 8 έκανε υπερδιπλάσιο launch από το Street Fighter 6!

Τα εβδομαδιαία UK Charts μόλις δόθηκαν στα φώτα της δημοσιότητας, με το Tekken 8 να καταφέρνει να κατακτήσει την κορυφή. Συγκεκριμένα, ο fighting τίτλος της Bandai Namco πούλησε περισσότερα retail αντίτυπα από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 27 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιστροφή της λατρεμένης σειράς τα πήγε πολύ καλύτερα στην ίδια αγορά σε σύγκριση με το Street Fighter 6 που αντίστοιχα είχε κυκλοφορήσει στις αρχές της χρονιάς πέρυσι. Μάλιστα, ο επικεφαλής του GamesIndustry.biz, Christopher Dring, επισήμανε:

Πέρυσι εξεπλάγην με το πόσο χαμηλές ήταν οι πωλήσεις του Street Fighter 6 στο Ηνωμένο Βασίλειο στη φυσική λιανική (ψηφιακά τα πήγε μια χαρά). Αναρωτήθηκα αν ήταν τάση του είδους, αλλά οι φυσικές πωλήσεις του Tekken 8 στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι καλές και υπερδιπλάσιες από τις launch πωλήσεις του SF6. Οπότε... ποιος ξέρει;

Το Tekken 8 κυκλοφορεί για τα Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC από την Παρασκευή και για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.

Συνεχίζοντας, ψηλά στα UK Charts κατάφερε να φτάσει και το Like A Dragon: Infinite Wealth. Ο τίτλος της SEGA κατέλαβε τη δεύτερη θέση και φαίνεται πως τα πηγαίνει περίφημα και στη retail αγορά, μετά τα εξαιρετικά νούμερα που έχει καταφέρει στο Steam και τις εντυπωσιακές κριτικές που έλαβε από τον Τύπο.

Aκολουθούν αναλυτικά τα είκοσι παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για την προηγούμενη εβδομάδα:

  1. Tekken 8
  2. Like A Dragon: Infinite Wealth
  3. Call of Duty: Modern Warfare III
  4. EA Sports FC
  5. Super Mario Bros. Wonder
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Hogwarts Legacy
  8. Mortal Kombat 1
  9. Grand Theft Auto V
  10. Prince of Persia: The Lost Crown
  11. The Last of Us Part II: Remastered
  12. Marvel’s Spider-Man 2
  13. Minecraft
  14. Animal Crossing: New Horizons
  15. Nintendo Switch Sports
  16. Bluey: The Videogame
  17. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
  18. Sonic Superstars
  19. The Witcher III: Wild Hunt Complete Edition
  20. Wreckfest