Το Street Fighter 6 συνεχίζει εξαιρετικά με μεγάλο ορόσημο πωλήσεων

Περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του
16 Ιανουαρίου 2024 20:11
Το Street Fighter 6 συνεχίζει εξαιρετικά με μεγάλο ορόσημο πωλήσεων

Το Street Fighter 6 είχε πρωτοκυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το PS4, το PS5 και τα Xbox Series X|S. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η πορεία του ήταν εξαιρετική με το καλημέρα, αφού χρειάστηκε μόλις μερικές ώρες για να σπάσει το ρεκόρ όλων των εποχών για το genre στο Steam. Μάλιστα, μέχρι τις 5 του ίδιου μήνα είχε καταφέρει κιόλας να φτάσει το ορόσημο των 1 εκατομμύριο παικτών.

Fast forward περίπου έξι μήνες μετά και ο αριθμός αυτός έχει πλέον τριπλασιαστεί. Αναλυτικότερα, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του franchise στα social media, η Capcom ανακοίνωσε ότι το Street Fighter 6 έχει ξεπεράσει πλέον τις 3 εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το ευχαριστήριο μήνυμα που ανάρτησε η Capcom, το οποίο περιλαμβάνει και ένα quote από την λατρεμένη χαρακτήρα του franchise, Chun-Li:

Για την ιστορία, στο review των Unboxholics για το παιχνίδι, ο υπογράφων είχε επισημάνει:

Το Street Fighter 6 είναι ένα εξαιρετικά πλούσιο πακέτο που καταφέρνει με επιτυχία να κερδίσει τους νέους παίκτες, χάρη στο νέο προσεγμένο σύστημα χειρισμού του, κλείνοντας συγχρόνως το μάτι και στους βετεράνους που έχουν μεγάλες προσδοκίες, με το ισορροπημένο, στρατηγικό και βαθύ gameplay του. Περιλαμβάνει ό,τι και το Street Fighter 5, την ώρα που η ομάδα ανάπτυξης έχει προσθέσει και ένα ολόκληρο Street Fighter open world RPG, αλλά και ένα online MMO από πάνω. Κάπως έτσι, λοιπόν, το θετικό…combo της Capcom συνεχίζει ακάθεκτο!

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την κριτική πατώντας εδώ.