ΦΗΜΗ: Το νέο Tomb Raider θα έχει μεγαλύτερης ηλικίας Lara και πολλαπλές Tomb Raiders

Διέρρευσαν οι πρώτες κυκλοφορίες
31 Ιουλίου 2022 16:08
ΦΗΜΗ: Το νέο Tomb Raider θα έχει μεγαλύτερης ηλικίας Lara και πολλαπλές Tomb Raiders

Μια νέα φήμη κάνει το γύρο του διαδικτύου της τελευταίες ώρες σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Tomb Raider, το οποίο γνωρίζουμε επίσημα πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη στην Crystal Dynamics, κάνοντας χρήση της Unreal Engine 5 μηχανής γραφικών.

Συγκεκριμένα, το Sacred Symbols podcast του Colin Moriarty, πρώην αρχισυντάκτη του IGN, κατάφερε να αποκτήσει μια περιγραφή του σεναρίου, η οποία χρησιμοποιείται από την ομάδα ανάπτυξης για το casting των ηθοποιών που θα προσληφθούν για δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Συνοπτικά, οι νέες φήμες για το Tomb Raider αναφέρουν:

  • Η κωδική ονομασία του νέου Tomb Raider παιχνιδιού είναι ‘Project Jawbreaker’.
  • Το νέο Tomb Raider περιγράφεται ως ένα action adventure που θα λαμβάνει χώρα στη σημερινή εποχή. Ωστόσο, υπάρχει μια μυστηριώδης απειλεί που μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο.
  • Η ομάδα αναζητά για τη φωνή της Lara μια ηθοποιό με αυθεντική βρετανική προφορά και ηλικίας περίπου 35 ετών.
  • Η ομάδα έχει στο μυαλό της για το casting μια ηθοποιό που θα θυμίζει την Emily Blunt ή την Rosamund Pike.
  • Ο ρόλος της Lara θα περιλαμβάνει ρομαντικές στιγμές με κάποιον άλλο άγνωστο χαρακτήρα.
  • Στο νέο Tomb Raider η Lara Croft θα είναι πλέον έμπειρη και στο peak των δυνατοτήτων της.
  • Στο νέο Tomb Raider η Lara Croft θα έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και τα οικογενειακά προβλήματα, απολαμβάνοντας μια ζωή γεμάτη περιπέτεια.
  • Οι περιπέτειές της έχουν γίνει ευρέως γνωστές, εμπνέοντας μια νέα γενιά από Tomb Raiders.
  • Στο script που διέρρευσε περιγράφεται κάτι σαν μια ομάδα από Tomb Raiders, αφήνοντας να εννοηθεί πως το παιχνίδι θα είναι multiplayer ή co-op, με χαρακτήρες όπως οι Devendra και Tanvi στο πλευρό της Lara.

Σχετικά με την τελευταία πτυχή του παιχνιδιού, η περιγραφή του σεναρίου αναφέρει χαρακτηριστικά:

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, η Lara ένιωθε μοναξιά στην «κορυφή». Η αρχή αυτού του νέου κεφαλαίου παρουσιάζει τη Lara με ένα κατεξοχήν ενήλικο πρόβλημα: αντιμετωπίζει κάτι τόσο μεγάλο που δε μπορεί να το χειριστεί μόνη της.

Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, η Lara θα αντιμετωπίσει μια πρόκληση την οποία μπορεί να ξεπεράσει μόνο με μια ομάδα στο πλευρό της. Η συνεργασία είναι ξένη γι' αυτήν, αφού πάντα τα κατάφερνε μόνη της, οπότε σε αυτή την κατάσταση είναι έξω από τα νερά της.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το franchise δε βρίσκεται πλέον στα χέρια της Square Enix, αφού στις αρχές του έτους ανακοινώθηκε η εξαγορά του IP και της ομάδας ανάπτυξης από την Embracer. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, οπότε να λάβετε υπόψη τις όποιες πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη.