Το Rainbow Six Mobile φέρνει τη δράση του Siege στα Android και iOS εντελώς δωρεάν

Το νέο κεφάλαιο της σειράς μόλις αποκαλύφθηκε
05 Απριλίου 2022 17:46
Το Rainbow Six Mobile φέρνει τη δράση του Siege στα Android και iOS εντελώς δωρεάν

Έπειτα από την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, η Ubisoft μόλις ανακοίνωσε το Rainbow Six Mobile, ένα free-to-play FPS που βρίσκεται υπό ανάπτυξη για Android και iOS smartphones.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο mobile τίτλος αναπτύσσεται από ένα νέο τμήμα της Ubisoft Montreal, με την ομάδα ανάπτυξής του να υπόσχεται μια αυθεντική Tom Clancy’s Rainbow Six Siege εμπειρία, οπού το στρατηγικό gameplay θα συναντά τη γρήγορη δράση.

Το βασικό mode του παιχνιδιού θα είναι το Attack vs. Defense, στο οποίο αγωνίζονται δύο ομάδες των πέντε παικτών. Όπως συμβαίνει και στο Siege, η ομάδα που επιτίθεται μπορεί να χρησιμοποιήσει drones για να κάνει ένα στρατηγικό πλάνο, πριν προσπαθήσει να καταστρέψει τους τοίχους, τα εμπόδια και τις άμυνες που έστησε η άλλη ομάδα, η οποία καλείται να υπερασπιστεί ένα objective.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως το Rainbow Six Mobile θα έχει λατρεμένους χάρτες του Siege, όπως οι Bank και Border, καθώς και PvP modes όπως τα Secure Area και Bomb. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν επιλέξουν μεταξύ διαφόρων operators, όπως οι Valkyrie, Mute, Sledge και Ash, τους οποίους θα έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν στα μέτρα τους.

Για την ώρα η Ubisoft δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά καλεί τους παίκτες να κάνουν εγγραφή για τις επερχόμενες δοκιμές. Σε περίπτωση, λοιπόν, που το Rainbow Six Mobile σάς κλείνει το μάτι, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τις δοκιμαστικές εκδόσεις μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, πατώντας εδώ.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.