Αυτός είναι ο νέος σχεδιασμός της Lara Croft (ΦΩΤΟ)

Ίσως τη δούμε έτσι σε επόμενο παιχνίδι
16 Φεβρουαρίου 2024 14:57
Αυτός είναι ο νέος σχεδιασμός της Lara Croft (ΦΩΤΟ)

Η Crystal Dynamics παρουσίασε το νέο σχεδιασμό της Lara Croft μέσα από το επίσημο site του Tomb Raider. Αρχικά, η εταιρία κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες την remastered έκδοση των τριών πρώτων παιχνιδιών και έτσι, για να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο, στις 14 Φεβρουαρίου (όπου είναι και τα γενέθλια της ηρωίδας), επιφύλασσε και μία μεγάλη έκπληξη στους fans. 

Η Crystal Dynamics ενημέρωσε ολόκληρο το επίσημο site της σειράς και μεταξύ άλλων δημοσίευσε τον νέο σχεδιασμό της Lara Croft, τον οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε στο επόμενο μεγάλο κεφάλαιο του Tomb Raider.  

Η πιο σημαντική εικόνα από τις δύο παρουσιάζει την εμβληματική ηρωίδα με το γνωστό καφέ σορτς και το γαλάζιο μπλουζάκι της, να κρατάει τα δύο θρυλικά πιστόλια της. Παράλληλα, βλέπουμε τα μαλλιά της να είναι ελαφρώς διαφορετικά σε σχέση με την πιο πρόσφατη τριλογία των Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider και Shadow of the Tomb Raider. 

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Ο σχεδιασμός της Lara Croft παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Call of Duty πέρυσι, με τους περισσότερους fans να νομίζουν ότι αυτός ήταν ο νέος σχεδιασμός, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί τίποτα από την Crystal Dynamics. Πλέον είναι και επίσημο, ενώ ήδη γνωρίζουμε ότι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη με την Unreal Engine 5 και με τον τίτλο “Tomb Raider”. 

Να αναφέρουμε κάπου εδώ, ότι η Crystal Dynamics δεν αποκάλυψε αν αυτός ο σχεδιασμός της Lara Croft θα βρίσκεται στο επόμενο μεγάλο παιχνίδι, αλλά αυτό πιστεύουν πλέον οι περισσότεροι. Η Amazon Games βοηθάει στην ανάπτυξη και ο τίτλος είχε ανακοινωθεί πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί κάτι “χειροπιαστό”. Εσάς πώς σας φαίνεται ο νέος σχεδιασμός της Lara Croft; Πείτε μας στα σχόλια!