Tomb Raider 1-3 Remastered: Οι βελτιώσεις στα γραφικά και άλλες νέες πληροφορίες

Αποκαλύφθηκε και το νέο εικαστικό
16 Ιανουαρίου 2024 23:48
Tomb Raider 1-3 Remastered: Οι βελτιώσεις στα γραφικά και άλλες νέες πληροφορίες

Η Aspyr ετοιμάζει να επαναφέρει με ανανεωμένο look και γραφικά τη remastered τριλογία των πρώτων Tomb Raider τίτλων, των οποίων τα πολύγονα μεγάλωσαν γενιές και γενιές, μόνο που τώρα μάθαμε μερικές νέες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του. 

Η συλλογή Tomb Raider I-II-III Remastered θα εκμοντερνίσει πολλά στοιχεία των παλιών παιχνιδιών χωρίς όμως να χάσουν την αίγλη τους. Θα δίνει τη δυνατότητα χειρισμού τόσο με τον παλιό όσο και με μοντέρνο τρόπο, πλήρη έλεγχο της κάμερας με τον δεξί μοχλό, φρεσκαρισμένα 3D sprites αντικειμένων, νέα μοντέλα, περιβάλλοντα και εχθρούς, ενώ πλέον θα υπάρχει health bar στα bosses. 

Στα των γραφικών θα δίνεται η δυνατότητα εναλλαγής από τα φρεσκαρισμένα στα παλιά γραφικά με τα πολύγωνα, όμως τα ανανεωμένα γραφικά θα έχουν τόσο baked όσο και realtime φωτισμούς, κάτι που θα αντικατοπτρίζεται από τα περιβάλλοντα μέχρι το -επίσης ανανεωμένο- μοντέλο της δεσποινίδας Croft. 

Θα περιλαμβάνει επίσης πάνω από 200 trophies για όσους θέλουν να τα κυνηγήσουν, αλλά και ένα photo mode για αυτούς που θα θέλουν να τραβάνε συνέχεια screenshots. 

Δείτε μερικές από τις συγκριτικές εικόνες: 

Το Tomb Raider I,II,III Remastered θα κυκλοφορήσει για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC στις 14 Φεβρουαρίου 2024.