Είναι αυτή η νέα εμφάνιση της Lara Croft;

Η αποκάλυψη μάλλον έγινε από εκεί που δεν την περιμέναμε
30 Αυγούστου 2023 09:31
Είναι αυτή η νέα εμφάνιση της Lara Croft;

Όπως γνωρίζουμε επίσημα, αυτή τη στιγμή η Crystal Dynamics που ανήκει πλέον στην Embracer, εργάζεται πάνω στο Perfect Dark σε συνεργασία με το Xbox και σε ένα ολοκαίνουργιο Tomb Raider σε συνεργασία με την Amazon Games.

Οι μόνες πληροφορίες που ξέρουμε για το νέο αυτό κεφάλαιο της θρυλικής σειράς είναι πως θα ενώσει τα timelines, συνδυάζοντας στοιχεία και από τις τρεις φάσεις των Tomb Raider, δηλαδή από τα πρώτα παιχνίδια της Core Design από το 1994 μέχρι το 2006, από τα Legend και Underworld της Crystal Dynamics και από τη νέα τριλογία που ξεκίνησε το 2013. Σε αυτό το timeline η Lara Croft θα είναι πλέον μια έμπειρη εξερευνήτρια και όπως φαίνεται τώρα πήραμε την πρώτη μας γεύση και μάλιστα όχι από εκεί που θα περίμενε κανείς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η θρυλική χαρακτήρας μόλις ανακοινώθηκε για το Call of Duty. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλους multiplayer τίτλους, όπως το Fortinte, που χρησιμοποιούνταν η εμφάνιση της νέας τριλογίας και άλλες παραλλαγές υπήρχαν ως έξτρα ρέτρο επιλογές, στο shooter της Activision η Lara έρχεται με μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, αυτή η έκδοση θυμίζει περισσότερο την παλιά Lara, με τα δύο πιστόλια της, το αμάνικο μπλουζάκι και την κοτσίδα. Ωστόσο, δε λείπουν και πινελιές από τη νέα Lara, αφού η χαρακτήρας φορά το περιδέραιο που έχει η Lara στη νέα τριλογία. Είναι πολύ πιθανόν, λοιπόν, αυτή η έκδοση να είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία Lara του νέου παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Call of Duty Tomb Raider bundle είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 5ης σεζόν των Modern Warfare 2 και Warzone 2.