Αποκτήστε δωρεάν ένα πακέτο με καλούδια από τα Witcher και Cyberpunk 2077

Για τον εορτασμό των 20 χρόνων της CD PROJEKT RED
27 Ιουλίου 2022 09:33
Αποκτήστε δωρεάν ένα πακέτο με καλούδια από τα Witcher και Cyberpunk 2077

Η CD Projekt Red γιορτάζει τα 20 χρόνια της και μοιράζει δώρα στο ψηφιακό κατάστημα gog.com, τα οποία θα μπορείτε να αποκτήσετε τώρα. Η ομάδα ανάπτυξης των The Witcher και Cyberpunk 2077 σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα ιδιαίτερο πακέτο με καλούδια από τα εν λόγω παιχνίδια, για λίγο χρονικό διάστημα. Έτσι, αν θέλετε να το αποκτήσετε καλό θα ήταν να βιαστείτε.

Αυτό το πακέτο περιέχει posters, wallpapers, concept arts και πολλά άλλα καλούδια από τα Witcher παιχνίδια, καθώς και από το πρόσφατο Cyberpunk 2077. Αυτό έρχεται με την ονομασία “20th Anniversary Goodies Collection” και παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα όσα εμπεριέχει:

Το The Witcher Goodies Collection περιλαμβάνει arts, βιβλία, soundtracks, βίντεο από τα παρασκήνια, Video Game Show concert, wallpapers και άλλα καλούδια από τα The Witcher παιχνίδια.

Το Cyberpunk 2077 Goodies Collection πακέτο περιλαμβάνει μοναδικά concept arts, αφίσες, wallpapers, gang graffiti, το art από το steelbook, weapon blueprints και πολλά ακόμη καλούδια.

Αποκτήστε το πακέτο πατώντας εδώ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να λάβετε το δώρο είναι να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο gog.com ή αν δεν έχετε μέσω του Facebook σας.