Ανακοινώθηκε το The Art of God of War: Ragnarok για τους fans και μόνο!

Με δύο εκδόσεις που θα γίνουν διαθέσιμες τον Νοέμβριο
25 Ιουλίου 2022 17:02
Ανακοινώθηκε το The Art of God of War: Ragnarok για τους fans και μόνο!

Το God of War Ragnarok θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο για τις PlayStation κονσόλες και η Sony μόλις αποκάλυψε το “The Art of God of War: Ragnarok” για τους φανατικούς του franchise. Πρόκειται για το επίσημο βιβλίο του τίτλου, που έρχεται από την Dark Horse με εκατοντάδες σελίδες από concept art και αρκετό υλικό από την ανάπτυξή του.

Μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα εκτός από την κανονική έκδοση, να αποκτήσετε την Deluxe Edition, η οποία θα γίνει διαθέσιμη με hardcover και θα διαθέτει μια μοναδική θήκη clamshell από ψεύτικο δέρμα και δύο λιθογραφίες του Kratos και του Atreus.

Η τιμή της Standard Edition ανέρχεται στα $49,99 και της Deluxe Edition στα $129,99. Και οι δύο εκδόσεις θα ανέβουν στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 29 Νοεμβρίου. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα κυκλοφορήσουν και οι δύο εκδόσεις στα μέρη μας.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Από το Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Το Fimbulwinter καταφτάνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου αποκλειστικά για τα PlayStation 5 και PlayStation 4.