Αυτό το παιχνίδι έχει κάνει πάταγο και μπορείτε να το παίξετε δωρεάν

Ο «κλώνος» του Fall Guys μετράει ήδη εκατομμύρια παίκτες
12 Ιουλίου 2022 10:09
Αυτό το παιχνίδι έχει κάνει πάταγο και μπορείτε να το παίξετε δωρεάν

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και επίσημα στις mobile συσκευές ένα battle royale παιχνίδι που πολλοί το αποκαλούν «κλώνο» του Fall Guys.

Ο λόγος γίνεται για το Stumble Guys, το οποίο έρχεται από την Kitka Games και έχει σημειώσει ήδη τεράστια επιτυχία, με 163 εκατομμύρια downloads και $21 εκατομμύρια σε έσοδα. Ο τίτλος υπάρχει σε ορισμένες χώρες από τον Οκτώβριο του 2020, αλλά πλέον είναι και επίσημα διαθέσιμος για όλους, εντελώς δωρεάν, για iOS και Android. Αξίζει να αναφερθεί, πως μπορείτε να το κατεβάσετε και στο PC σας μέσω Steam.

Αυτή τη στιγμή, το Stumble Guys βρίσκεται στην κορυφή των charts για το iPhone στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ φιγουράρει και στα Top 10 charts του Google Play. Το παιχνίδι έχει την ίδια φιλοσοφία με το Fall Guys, όπου 32 παίκτες παίζουν μαζί παιχνίδια και σιγά σιγά, οι παίκτες μειώνονται, ανάλογα τη θέση που βγαίνουν στην εκάστοτε πίστα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Stumble Guys για iOS πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το για το Android σας πατώντας εδώ.

Έτσι, καλείστε να δοκιμάσετε τις αντοχές σας σε διάφορους αγώνες σε γήπεδα με εμπόδια γεμάτα τσουλήθρες, τραμπολίνα και πολλά άλλα, ενώ μερικά επίπεδα επικεντρώνεται και στην επιβίωση την επιβίωση, όπου καλείστε να μείνετε πάνω σε μία πλατφόρμα για όσο το δυνατόν περισσότερο.