Δε θα πιστέψετε σε πόσα λεπτά τερμάτισε το Super Mario Bros.

Ένα ακόμη speedrun που γράφτηκε στην ιστορία
11 Ιουλίου 2022 16:23
Δε θα πιστέψετε σε πόσα λεπτά τερμάτισε το Super Mario Bros.

Ένα ακόμη speedrun για το θρυλικό Super Mario Bros. ήρθε στη δημοσιότητα και αυτή τη φορά ένας παίκτης το ολοκλήρωσε μέσα σε τέσσερα λεπτά και 54 δευτερόλεπτα.

Συγκεκριμένα, ο streamer με την ονομασία Nebula_Composer ολοκλήρωσε το παιχνίδι της Nintendo σε “4:54.948” λεπτά και βρίσκεται λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου πίσω από τους Niftski και Miniland, που έχουν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.

Και οι τρεις speedrunners πλησιάζουν το χρόνο των 4:54.26, τον οποίο όπως λένε πολλοί, είναι ο ταχύτερος χρόνος που μπορεί να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Ο Nebula έκανε stream στο κανάλι του στο Twitch κατά τη διάρκεια αυτού του run και λίγο αργότερα ανέβασε το βίντεο στο YouTube. Μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφερε να κάνει το χρόνο που επιθυμούσε, μόλις έφτασε στην πίστα 8-3 του Super Mario Bros. Ωστόσο, απέτυχε αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να κάνει restart το παιχνίδι ξανά και ξανά.

Μετά από 8893 προσπάθειες. Μετά από ατελείωτο κόπο 5 μηνών. Μετά την αγορά πολλών πληκτρολογίων…Όλα όσα έκανα τόσο καιρό με οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα: 4:54.948 λεπτά!

Χάρη στα διάφορα tricks που έκανε, είναι πλέον ένας από τους τρεις παίκτες στον κόσμο που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι σε τέσσερα λεπτά και 54 δευτερόλεπτα. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.