Η Riot Games θα ανεβάσει τις τιμές των RP και TFT coins του League of Legends

Και εξηγεί τους λόγους
07 Ιουλίου 2022 17:26
Η Riot Games θα ανεβάσει τις τιμές των RP και TFT coins του League of Legends

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι θα ανεβάσει τις τιμές των RP και των TFT coins του League of Legends μέσα στον Αυγούστου. Συγκεκριμένα, πολύ σύντομα πρόκειται να αυξηθούν οι τιμές των in-game νομισμάτων, στις περισσότερες περιοχές, στις οποίες λειτουργεί το παιχνίδι και η εταιρία επισημαίνει τους λόγους:

Παγκόσμιος πληθωρισμός, συναλλαγματικές διακυμάνσεις, διατήρηση δίκαιων τιμών μεταξύ και εντός των περιοχών, συνέπεια μεταξύ των προϊόντων μας και άλλες σχετικές αυξήσεις.

Η Riot Games πρόσθεσε ότι πραγματοποιεί ανασκόπηση της τιμολόγησής της κάθε χρόνο και αυτό συνήθως οδηγεί σε αλλαγές σε λίγες μόνο περιοχές. Ωστόσο, η φετινή ανάλυση έχει φέρει οικονομικές αλλαγές σε παγκόσμια κλίμακα και γι’ αυτό το λόγω θα πραγματοποιηθούν αυτές οι αυξήσεις.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την επίσημο πίνακα με τις νέες τιμές:

Η Riot πρόκειται να πραγματοποιήσει ορισμένες προσφορές πριν από την αύξηση της τιμής, τουλάχιστον με διπλά νομίσματα, σε κάθε αγορά, από τις 14 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου. Μετά από αυτές τις προσφορές, οι τιμές θα γίνουν όπως πριν, πριν φτάσει η αύξηση στις 19 Αυγούστου.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.