Ο Cory Barlog ξεσπά για τα αισχρά μηνύματα που δέχονται οι developers του God of War Ragnarok

Ακόμη μια φορά θερμοκέφαλοι gamers δείχνουν ότι εκτός από υπομονή, δεν έχουν και τρόπους
30 Ιουνίου 2022 21:59
Ο Cory Barlog ξεσπά για τα αισχρά μηνύματα που δέχονται οι developers του God of War Ragnarok

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την έντονη φημολογία για την επερχόμενη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του God of War: Ragnarok. Εκτός από το γεγονός ότι η μεγαλύτερη μερίδα των gamers, ανυπομονεί να ακούσει νέα για το πότε θα έρθει ο πολυαναμενόμενος και αποκλειστικός τίτλος του PlayStation, υπάρχει και ένα μέρος του κοινού, που αντιδράει για ακόμη μία φορά, με ακραίο και απαράδεκτο τρόπο.

Συγκεκριμένα, σε tweet της η Estelle Tigani, Cinematic Producer, του God of War Ragnarok, έκανε γνωστό πως δέχεται από ορισμένους "fans" του τίτλου αυτόκλητες φωτογραφίες από τα ιδιωτικά τους μέρη, ζητώντας από την ίδια να τους δώσει επιτέλους νέα για τον τίτλο. Το γεγονός σχολιάστηκε και κατακρίθηκε έντονα και από τον Cory Barlog, δημιουργό του God of War (2018), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει:

Μου κάνετε πλάκα τώρα; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα το πω, αλλά μην στέλνετε γ*******ς φωτογραφίες ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ από την ομάδα ή σε οποιονδήποτε σε αυτό τον κλάδο γι’ αυτό το θέμα. Όλοι τους μοχθούν για να δημιουργούν για να απολαμβάνετε εσείς. Δείξτε λίγο σεβασμό.

Για την ιστορία, το God of War: Ragnarok βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4 και PS5 και αναμένεται να ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας του Kratos. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο trailer του παιχνιδιού πατώντας εδώ.