Το πολυβραβευμένο NieR: Automata έρχεται επιτέλους και στο Nintendo Switch

Με τις πωλήσεις του να φτάνουν ένα νέο ορόσημο
28 Ιουνίου 2022 17:06
Το πολυβραβευμένο NieR: Automata έρχεται επιτέλους και στο Nintendo Switch

Μετά από περίπου πέντε χρόνια αναμονής, οι κάτοχοι Nintendo Switch θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να απολαύσουν το πολυβραβευμένο NieR: Automata. Συγκεκριμένα, η Square Enix πραγματοποίησε διάφορες ανακοινώσεις στο πλαίσιο του πρόσφατου Nintendo Direct Mini: Partner Showcase, με τη μεταφορά της εμπειρίας του Yoko Taro να είναι μια από αυτές.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το NieR: Automata θα καταφθάσει στην υβριδική κονσόλα στις 6 Οκτωβρίου του 2022, μέσα από την The End of YorHa Edition. Η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο που είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως, καθώς και μερικά νέα αποκλειστικά κουστούμια για τους playable χαρακτήρες.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το NieR: Automata έκανε αρχικά το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του 2017 για το PS4 και θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια εκείνης της χρονιάς, καταφέρνοντας να κατακτήσει βραβεία στα The Game Awards 2017, Japan Game Awards, D.I.C.E. Awards και Game Developers Choice Awards. Η ιστορία του ακολουθεί δύο ανδροειδή ονόματι 2B και 9S, καθώς εξερευνούν τα απομεινάρια του ανθρώπινου πολιτισμού.

Για την ιστορία, μαζί με τη μεταφορά του παιχνιδιού στο Nintendo Switch, η Square Enix ανακοίνωσε συγχρόνως πως οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει πλέον τα 6.5 εκατομμύρια, ενώ προσκάλεσε τους fans να γιορτάσουν την πέμπτη επέτειο στο NieR Automata Fan Festival 12022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτό το Νοέμβριο.