Ο Miyamoto αρχικά είχε ρίξει άκυρο στο Wind Waker για το εικαστικό του

Σύμφωνα με ολοκαίνουργιες πληροφορίες
28 Ιουνίου 2022 00:32
Ο Miyamoto αρχικά είχε ρίξει άκυρο στο Wind Waker για το εικαστικό του

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, το YouTube κανάλι DidYouKnowGaming έφερε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές νέες πληροφορίες για τα όσα έλαβαν χώρα πίσω από τα παρασκήνια στη Nintendo κατά την ανάπτυξη του The Legend of Zelda: Wind Waker. Συγκεκριμένα, το μέσο μετέφρασε μερικές συνεντεύξεις από ένα τεύχος του ιαπωνικού περιοδικού Nintendo Dream, το οποίο είχε δημοσιευτεί αρχικά στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το βίντεο του καναλιού, η Nintendo σε πρώτη φάση είχε στα πλάνα της απλά να βελτιώσει τα γραφικά σε σύγκριση με το Ocarina of Time και το Majora’s Mask. Μάλιστα, είχε δημιουργήσει και ένα ολόκληρο πρωτότυπο του The Wind Waker σε αυτό το στυλ. Ωστόσο, τελικά όλα άλλαξαν όταν ένα μέλος της ομάδας ανάπτυξης σχεδίασε τον ‘Toon Link’ και οι υπόλοιποι developers ερωτεύτηκαν το νέο αυτό στυλ, εδραιώνοντάς το για το σύνολο της εμπειρίας.

Μάλιστα, το βίντεο περιλαμβάνει και το απόσπασμα μια συνέντευξης του director Eiji Aonuma, ο οποίος δεν πίστευε ότι το εικαστικό θα άρεσε στον Miyamoto. Γι 'αυτό έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να δείξει το παιχνίδι όσο αργότερα γίνεται στο αφεντικό του. Όπως αποκάλυψε ο Aonuma, ο Miyamoto "κυριολεκτικά cringάρε" όταν είδε το τελικό εικαστικό του Wind Waker για πρώτη φορά.

Αν είχα πάει και του είχα μιλήσει από την αρχή, νομίζω ότι θα μου έλεγε: «Πώς είναι αυτό Zelda;» Ο Miyamoto δυσκολεύτηκε αρκετά, πιέζοντας για ένα ρεαλιστικό εικαστικό μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, υπήρξε μια περίπτωση που χρειάστηκε να κάνει μια παρουσίαση παρά τη θέλησή του. Τότε ήταν που μου είπε: «Ξέρεις, δεν είναι και πολύ αργά για να αλλάξεις πορεία και να φτιάξεις ένα ρεαλιστικό Zelda».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.