Call of Duty: Μετά τα τέρατα King Kong και Godzilla έρχεται και Terminator crossover!

Με τη νέα σεζόν να βρίσκεται προ των πυλών
22 Ιουνίου 2022 13:52
Call of Duty: Μετά τα τέρατα King Kong και Godzilla έρχεται και Terminator crossover!

Από το Call of Duty Warzone έχουν περάσει κατά καιρούς διάφοροι θρυλικοί χαρακτήρες του σινεμά, όπως για παράδειγμα ήρωες ταινιών δράσης σαν τον John Rambo και τον John McClane των Die Hard. Μάλιστα, πρόσφατα είδαμε στο παιχνίδι και τα πασίγνωστα τέρατα King Kong και Godzilla μέσα από το Operation Monarch event.

Τώρα, η Activision ετοιμάζεται για ένα ακόμη crossover, το οποίο αναμένεται να φέρει στο παιχνίδι έναν πασίγνωστο ανταγωνιστή. Συγκεκριμένα, μέσα από τους επίσημους social media λογαριασμούς του franchise ξεκίνησε το teasing για το event της επερχόμενης Season 4: Mercenaries of Fortune των Call of Duty Vanguard και Warzone.

Αναλυτικότερα, στην εικόνα που ανάρτησε η εταιρία βλέπουμε να φιγουράρει το λογότυπο της Skynet, της εχθρικής τεχνητής νοημοσύνης από το franchise Terminator. Ναι, στις 22 Ιουλίου που θα κάνει το ντεμπούτο της η νέα σεζόν αναμένεται να έρθει στο Call of Duty και Terminator περιεχόμενο. Για την ώρα δε γνωρίζουμε τι ακριβώς ετοιμάζει η ομάδα ανάπτυξης, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι πως οι παίκτες θα πρέπει να ξεφύγουν από τον T-1000.

Πρόκειται για τον βασικό ανταγωνιστή του Terminator 2: Judgment Day, ο οποίος χρησιμοποιώντας το Mimetic polyalloy, το μέταλλο που φαίνεται και στην teaser εικόνα, μπορούσε να πάρει οποιαδήποτε μορφή, όντας κάπως έτσι σχεδόν άτρωτος. Φυσικά, το αποκορύφωμα θα ήταν να βλέπαμε στις battle royale αρένες και τον Arnold Schwarzenegger, αλλά για την ώρα μπορούμε μόνο να κάνουμε εικασίες.

Παρακάτω θα βρείτε τα teasers που ανάρτησε το Call of Duty: