ΦΗΜΗ: Η Activision θα φέρει και πάλι έναν χάρτη στο Call of Duty που ζητούν όλοι οι παίκτες

Με το Call of Duty που θα έρθει το 2024
09 Δεκεμβρίου 2023 14:01
ΦΗΜΗ: Η Activision θα φέρει και πάλι έναν χάρτη στο Call of Duty που ζητούν όλοι οι παίκτες

Η 1η σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare 3 κυκλοφόρησε πρόσφατα και έφερε μαζί της ένα νέο χάρτη στο Warzone, τον Urzikstan που αντικατέστησε στην ουσία τον δημοφιλές και πολύ αγαπητό χάρτη των fans, τον Verdansk. Ωστόσο, σύμφωνα με μία νέα φήμη, η Activision ετοιμάζεται να φέρει πίσω αυτό το map, αλλά όχι ακόμα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Insider Gaming και του Tom Henderson, η εταιρία πρόκειται να επαναφέρει τον πρώτο χάρτη του Warzone στην 1η σεζόν του επόμενου Call of Duty. Σύμφωνα με φήμες, το επόμενο Call of Duty που θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2024 θα ονομάζεται Call of Duty: Black Ops Gulf War και μαζί του θα φέρει τον Verdansk για το Warzone.

Όπως μεταφέρουν πολλές πηγές, το επόμενο κεφάλαιο του δημοφιλούς franchise βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Treyarch και θα λαμβάνει χώρα στον Πόλεμου του Κόλπου, ο οποίος διήρκησε από τις 2 Αυγούστου του 1990 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 1991.

Call of Duty Warzone: Τέλος οι 150 παίκτες – Αλλαγές με τον Urzikstan χάρτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες και ούτε έχει γίνει γνωστό ποια έκδοση του Verdansk θα επανέλθει, καθώς το Call of Duty Warzone είχε λάβει πολλά updates στο παρελθόν και άλλαζε αρκετά ο χάρτης ανάλογα το Season, αν και σύμφωνα με τον Henderson θα έρθει «η πιο αγαπημένη έκδοση των fans».

Πριν από μερικές ημέρες σάς ενημερώσαμε και με σχετική είδηση ότι η Activision θα κάνει αλλαγές στον Urzikstan και θα βάλει τέλος στους 150 παίκτες. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να πατήσετε εδώ. H πρώτη σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare 3 έφτασε πρόσφατα σε όλες τις πλατφόρμες όπου είναι διαθέσιμο το παιχνίδι.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.