Πρώτη ματιά στον νέο χάρτη του Warzone ενόψει του Call of Duty: Modern Warfare 3

Προετοιμάζει τις αποκαλύψεις της για το COD Next event
02 Οκτωβρίου 2023 23:58
Πρώτη ματιά στον νέο χάρτη του Warzone ενόψει του Call of Duty: Modern Warfare 3

Η Activision έδωσε μια πρώτη ματιά στον νέο χάρτη που θα περιλαμβάνει το Warzone ενόψει του λανσαρίσματος του Call of Duty: Modern Warfare III

Οι εικόνες και τα βιντεάκια που ανήρτησε η Activision στο X (πρώην Twitter) δείχνουν μια τοποθεσία που βρίσκεται σε ένα λιμάνι, γεμάτο με γερανούς, κοντέινερ και μια μεγάλη πόλη στο background με έναν ουρανοξύστη υπό κατασκευή. Πρακτικά έδωσε μια μικρή γεύση στους fans για τα πιο "καυτά" σημεία του νέου χάρτη του Warzone, ο οποίος θα κυκλοφορήσει μαζί με το MW3 τον Νοέμβριο. 

Η επίσημη αποκάλυψη του χάρτη θα γίνει στο Call of Duty Next livestream εκεί όπου θα παρουσιαστεί εκτενώς η multiplayer ενότητα του Modern Warfare 3 μαζί με τα Zombies και το νέο περιεχόμενο των Warzone και Warzone Mobile. 

Επίσης η εταιρία ανακοίνωσε ότι αύριο θα κάνει ντεμπούτο το Multiplayer trailer του Modern Warfare 3 αποκαλύπτοντάς το για πρώτη φορά. 

Δείτε και τα teasers της Activision για το COD Next event που θα λάβει χώρα στις 5 Οκτωβρίου στις 19:00 η ώρα Ελλάδος. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Modern Warfare 3 θα περιλαμβάνει 16 χάρτες που έγιναν remastered: Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass, και Wasteland.

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου. Οι προπαραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net.