Η νέα σεζόν του Call of Duty Warzone “χάλασε” το παιχνίδι (BINTEO)

Το Reloaded δεν είχε και το καλύτερο λανσάρισμα
17 Ιανουαρίου 2024 22:29
Η νέα σεζόν του Call of Duty Warzone “χάλασε” το παιχνίδι (BINTEO)

Η Activision κυκλοφόρησε σήμερα το Season 1 Reloaded στο Call of Duty Warzone και όπως όλα δείχνουν, δεν είχε και το καλύτερο λανσάρισμα. Πιο συγκεκριμένα, πολλοί παίκτες έτρεξαν στα social media για να εκφράσουν τα παράπονά τους με την άφιξη της νέας σεζόν.

Το Reloaded φέρνει στο Warzone -και στο Call of Duty γενικότερα- νέα cosmetics, νέους χάρτες στο multiplayer, πολλές αλλαγές στα Zombies, καθώς και νέα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, οι παίκτες που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το battle royale κομμάτι του franchise αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

Και αυτό γιατί πολλοί χρήστες ανέβασαν διάφορα βίντεο στα social media, όπως είναι το X (πρώην Twitter) που αναφέρουν πολλά glitches στο gameplay, αλλά και διάφορα τεχνικά θέματα. Για παράδειγμα, ο γνωστός streamer, Fifakill, ανέβασε ένα νέο βίντεο στο X, όπου δείχνει τον χαρακτήρα του να μην μπορεί να κινηθεί μέσα στον χάρτη και να έχει κολλήσει.

Δείτε το παρακάτω:

Το παραπάνω clip ήταν μόνο η αρχή, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης ανέβασε στη συνέχεια ακόμη ένα βίντεο από τον Urzikstan χάρτη του Warzone, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ακολουθούν βίντεο με διάφορα προβλήματα που συνάντησε η κοινότητα:

Ένα glitch από τα παραπάνω και πιο συγκεκριμένα αυτού του loadout είναι γνωστό και υπήρχε και παλιότερα στο παιχνίδι, αλλά φαίνεται πως επέστρεψε ξανά. Κατά πάσα πιθανότητα, η Activision θα ενημερώσει σύντομα το Warzone για να βάλει τέλος σε όλη αυτή την κατάσταση.