Ο Dr Disrespect ξεσπά και τα χώνει στην Activision και στην EA! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξηγεί τι συνέβη μετά το ban του από το Twitch
21 Ιουνίου 2022 18:54
Ο Dr Disrespect ξεσπά και τα χώνει στην Activision και στην EA! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες εξελίξεις στην κοινότητα των gaming streamers ήταν το ban που δέχθηκε από το Twitch ο Dr DisRespect το καλοκαίρι του 2020, χάνοντας τους πάνω από 4 εκατομμύρια ακόλουθούς του στην πλατφόρμα. Για αρκετούς μήνες ο streamer επισήμαινε πως δε γνώριζε το λόγο που η εταιρία αποφάσισε να του απαγορεύσει την πρόσβαση, ενώ αρκετές φορές στο παρελθόν έχει τονίσει πως το ban του στοίχησε και πολλές άλλες συνεργασίες, με εταιρίες για παράδειγμα όπως η Activision και η EA.

Τώρα, ο πασίγνωστος streamer που πλέον μεταδίδει ζωντανά μέσα από τη συχνότητα του YouTube, ξέσπασε ξανά μετά το σχόλιο ενός θεατή κατά τη διάρκεια ενός stream, κάνοντας νέες ηχηρές δηλώσεις κατά της Activision και της EA. Συγκεκριμένα, ο Doc κλήθηκε να απαντήσει για το λόγο που είναι συνέχεια αρνητικός απέναντι στο Call of Duty τελευταία.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός κατά κόσμον ως Guy Beahm τόνισε πως αυτά που λέει είναι προφανή και πως η κατάσταση του παιχνιδιού είναι όντως θλιβερή, ωστόσο αναφέρθηκε και στο ban του από το Twitch, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι έχει πάρει προσωπικά το γεγονός πως το Call of Duty του γύρισε την πλάτη.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του παρακάτω:

Doc γιατί κράζεις τόσο το Call of Duty;

Ακούστε, απλά επισημαίνω τα προφανή. Επίσης, ξέρετε, μόλις με έκανε ban η πλατφόρμα με τα «μωβ φίδια» και αυτοί, μυστικά, μας έκαναν shadow ban και σταμάτησαν να μας μιλάνε.

Για μένα, αυτό ήταν κάτι που πήρα προσωπικά. Είχαμε κάνει πολλαπλά διαφημιστικά, είχαμε πολλαπλές συμφωνίες και το να μας αποκλείσουν από τα πάντα…

Εμπιστευτείτε με, είχαμε κάνει πολλά για το franchise. Είχαμε σχεδιάσει τους μισούς χάρτες του Advanced Warfare…και το γεγονός ότι αυτοί απλά μας γύρισαν την πλάτη με αυτόν τον τρόπο, εμπιστευτείτε με, το πήρα προσωπικά.

Αυτοί οι υποκριτές που δουλεύουν εκεί…Το πήρα προσωπικά. Πάρα πολλοί στη βιομηχανία είναι υποκριτές, αλλά ειδικά σε αυτή την εταιρία. Πολλή υποκρισία. Προφανώς και θα κράξω το παιχνίδι τους. Απλά κοιτάξτε την θλιβερή κατάσταση στην οποία είναι. Μιλάμε για το μεγαλύτερο franchise στο gaming και το άφησαν να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Είναι άσχημο.

Το ίδιο ισχύει και για την EA. Μην έχετε λανθασμένη εντύπωση. Έκαναν ακριβώς το ίδιο. Μου γύρισαν την πλάτη. Καμία υποστήριξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως για περισσότερα μπορείτε να δείτε όλο το ξέσπασμα του πασίγνωστου streamer ακριβώς στην εισαγωγή του βίντεο που ακολουθεί.