DrDisRespect: Ο πασίγνωστος streamer αποκάλυψε ποιο είναι το δυσκολότερο shooter

Την ώρα που σκέφτεται να αφήσει το Warzone 2.0
18 Ιανουαρίου 2023 19:21
DrDisRespect: Ο πασίγνωστος streamer αποκάλυψε ποιο είναι το δυσκολότερο shooter

Στο πλαίσιο ενός πρόσφατου live stream του, ο εξαιρετικά δημοφιλής streamer DrDisRespect αποκάλυψε ποιο είναι κατά τη γνώμη του το δυσκολότερο shooter που κυκλοφορεί.

Αναλυτικότερα, ο ‘Doc’, συζητώντας μαζί με τον eSports παίκτη ZLaner, συμφώνησαν πως το δυσκολότερο shooter στο οποίο μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος είναι το Apex Legends. Ναι, παρόλο που ο DrDisRespect είναι κυρίως γνωστός για τα κατορθώματά του στο Call of Duty: Warzone και στο PUBG, στα οποία κάποτε είχε εδραιωθεί ως ένας πραγματικά ικανός παίκτης, εν τέλει έβγαλε το καπέλο του στην Respawn Entertainment.

Να σημειωθεί πως ο DrDisRespect έχει μια σχέση αγάπης-μίσους με το Apex Legends, το οποίο αρχικά δεν του άρεσε ιδιαίτερα, αλλά εν τέλει κατέληξε να φτάσει στο Masters level όταν του έδωσε μια ευκαιρία. Μιλώντας, λοιπόν, για το battle royale, τόνισε:

Έχω να πω πως το Apex Legends είναι το πιο δύσκολο shooter παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ.

Πάρα πολύ ικανοί παίκτες παίζουν αυτό το παιχνίδι. Απλά ας πούμε αυτό.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα από το πρόσφατο live stream του μέσα από τον player που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet:

Για την ιστορία, τον τελευταίο καιρό ο DrDisRespect φαίνεται όλο και πιο απογοητευμένος με το Warzone 2, το βασικό παιχνίδι που παίζει αυτή την περίοδο και σκέφτεται ενδεχομένως να το εγκαταλείψει και να επιστρέψει στο Apex. Φυσικά, δεν είναι ο μόνος που έχει κάνει αυτή τη σκέψη, αφού όπως σας ενημερώσαμε, το battle royale του Call of Duty έχει χάσει παρά πολλούς παίκτες τελευταία. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.