Ο Dr Disrespect οδεύει προς Kick μεριά αποκαλύπτοντας και πόσα χρήματα θέλει

Για λιγότερα από τον xQc θα πήγαινε στο Kick όπως αποκαλύπτει
23 Ιουνίου 2023 10:26
Ο Dr Disrespect οδεύει προς Kick μεριά αποκαλύπτοντας και πόσα χρήματα θέλει

Μετά τον xQc και το συμβόλαιο των $100 εκατομμυρίων, ένας ακόμη πασίγνωστος streamer φαίνεται ότι είναι ένα βήμα πριν τη μεταγραφή στο Kick και αυτός δεν είναι άλλος από τον Dr Disrespect

To Kick τους τελευταίους μήνες έχει ανέβει σημαντικά στα μάτια του livestreaming κοινού, καθώς λανσαρίστηκε μόλις τον Δεκέμβριο του 2022 και έκτοτε έχει προσπαθήσει να φέρει πολλά ονόματα από το Twitch, το οποίο είναι ο άμεσος και κύριος ανταγωνιστής του. Ανάμεσα στις άλλες μεγάλες μεταγραφές του Kick από το Twitch είναι ο Kai Cenat και η πιο πρόσφατη η Amouranth, της οποίας το ύψος του συμβολαίου δεν έγινε γνωστό. 

Ο Dr Disrespect πραγματοποιεί τα livestreams του εδώ και χρόνια στο YouTube, καθώς το κανάλι του είχε δεχθεί μόνιμο ban τον Ιούνιο του 2020, οδηγώντας μάλιστα και σε δικαστική διαμάχη σε ένα από τα πιο πολύκροτα bans στην ιστορία του Twitch. Φαίνεται όμως τώρα ότι οι φήμες για τη νέα του livestreaming στέγη ξεκαθαρίζουν με ανακοίνωση του ίδιου του Dr Disrespect. 

Μέσα από ένα νέο του tweet, ο πασίγνωστος streamer ανήρτησε μια φωτογραφία με το χαρακτηριστικό πράσινο πλαίσιο γύρω από το πρόσωπό του, που χρησιμοποιεί σαν εικαστικό το Kick για να ανακοινώσει τις μεταγραφές του. Θέλοντας να κλείσει το μάτι για τον επικείμενο ερχομό του στο Kick, ο Dr Disrespect έβαλε και τιμή στην αξία της μεταγραφής του, λέγοντας πρακτικά πόσα ζητάει, με τον πλέον απλό και λιτό τρόπο. 

Το νούμερό μου είναι στα 50 εκατομμύρια.

Κάποιοι fans του Dr Disrespect βρήκαν χαμηλό το ποσό που ζητάει από το Kick λέγοντας ότι "Του το δίνεις σε τιμή ευκαιρίας, σεβαστό". Δε γνωρίζουμε εάν πρόκειται για επίσημο tease -αν και μοιάζει για κάτι τέτοιο- ή για μια προσπάθεια του ίδιου να αυτοπροταθεί στο Kick, το οποίο έχει ανοίξει όπως φαίνεται την κάνουλα με τα χρήματα.

Προς το παρόν το Kick δεν έχει απαντήσει στον διάσημο streamer στα σχόλια, όπως συνηθίζει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις και αναμένεται η αντίδρασή του.