Αναλυτική gameplay ματιά στο Evil West που φέρνει τα βαμπίρ στην Άγρια δύση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο δεκάλεπτο βίντεο του παιχνιδιού
21 Ιουνίου 2022 18:27
Αναλυτική gameplay ματιά στο Evil West που φέρνει τα βαμπίρ στην Άγρια δύση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης Flying Wild Hog μπορεί να κυκλοφόρησε πρόσφατα το κινηματογραφικό Trek to Yomi, αλλά μέσα στο έτος που διανύουμε ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά και ένα ακόμη παιχνίδι, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Focus Entertainment. Ο λόγος γίνεται για το Evil West.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης τρίτου προσώπου που βάζει τους παίκτες στη θέση ενός κυνηγού βαμπίρ που σώζει την Άγρια Δύση, καθώς αυτή βυθίζεται στο σκοτάδι. Μιας και η κυκλοφορία του τίτλου αναμένεται μετά το καλοκαίρι, η ομάδα αποφάσισε να χαρίσει στους παίκτες μια αναλυτική gameplay ματιά, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας ένα χορταστικό gameplay βίντεο που παρουσιάσει διάφορα πτυχές της εμπειρίας.

Αναλυτικότερα, σε αυτό βλέπουμε λίγο από την εξερεύνηση, τις μάχες και τους χαρακτήρες που συνθέτουν την περιπέτεια, καθώς ο Jesse Rentier, πράκτορας μιας μυστικής οργάνωσης, είναι αποφασισμένος να εξαλείψει την απειλή των βαμπίρ. Παράλληλα, το trailer παρουσιάζει και το interface, όπως το μενού στο οποίο θα έχουν πρόσβαση οι παίκτες για να διαμορφώσουν το στυλ παιχνιδιού τους, το μενού για την αναβάθμιση του οπλοστασίου και αυτό για το ξεκλείδωμα νέων skills που θα βοηθήσουν στην εξόντωση τεράτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και μια ματιά στη μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών, από έρημες πόλεις μέχρι μολυσμένα δάση, και τα θεαματικά boss fights, μπορείτε να δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Evil West αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.