Πρώτα gameplay πλάνα από το εντυπωσιακό Dune: Awakening MMO παιχνίδι!

Επιβίωση στον Arrakis
04 Μαρτίου 2024 22:13
Πρώτα gameplay πλάνα από το εντυπωσιακό Dune: Awakening MMO παιχνίδι!

Πιστή στην υπόσχεσή της και με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας, η ομάδα ανάπτυξης Funcom μόλις παρουσίασε τα πρώτα gameplay πλάνα από το Dune: Awakening MMO παιχνίδι που ετοιμάζει.

Συγκεκριμένα, το στούντιο πραγματοποίησε το πρώτο Dune: Awakening Direct σόου, στο οποίο διάφορα μέλη της ομάδας ανάπτυξης μίλησαν για την εμπειρία που ετοιμάζουν, παρουσιάζοντας συγχρόνως gameplay πλάνα. Μάλιστα, στο πλαίσιο του σόου είδαμε και δύο ξεχωριστά βίντεο, ένα trailer που καλεί τους παίκτες να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες του πλανήτη Arrakis, καθώς και ένα που εξηγεί πώς η ομάδα βασίστηκε στο πρωτογενές υλικό των βιβλίων.

Όσον αφορά το trailer, αν και σύντομο, παρουσιάζει παρά πολλές πτυχές του gameplay. Για παράδειγμα, παίρνουμε μια γεύση από την εξερεύνηση και τα εντυπωσιακής κλίμακας σκηνικά του Arrakis, με τα τεράστια σκουλήκια να σπέρνουν τον τρόμο. Παράλληλα, παρουσιάζονται και τα survival στοιχεία, όπως η συλλογή πόρων και η κατασκευή βάσεων, βλέπουμε εν δράσει την περιήγηση με διάφορα οχήματα, αποσπάσματα από set-pieces, σκηνές μάχες, stealth gameplay και πολλά άλλα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τόσο τα δύο εν λόγω βίντεο, όσο και ολόκληρο το Dune: Awakening Direct σόου, στο οποίο οι developers μιλάνε αναλυτικότερα για το παιχνίδι. Δυστυχώς, η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη, αλλά η σελίδα του Steam έχει αναρτηθεί για προσθήκη στη wishlist σας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν για την επερχόμενη beta πατώντας εδώ.

Το Survive Arrakis trailer του Dune: Awakening

Το Creating Worlds βίντεο του Dune: Awakening

Ολόκληρο το Dune: Awakening Direct σόου