Helldivers 2: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τη νέα αποκλειστικότητα του PS5!

Το νέο trailer εξηγεί την ιστορία
07 Φεβρουαρίου 2024 17:09
Helldivers 2: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τη νέα αποκλειστικότητα του PS5!

Σε λίγες ώρες από τώρα αναμένεται να κυκλοφορήσει το Helldivers 2. Συγκεκριμένα, ο τίτλος αναμένεται επιτέλους να κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου για το PlayStation 5 και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Θέλοντας να προετοιμάσει, λοιπόν, το έδαφος, η Sony έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας το 'The Story So Far' trailer.

Αυτό το βίντεο, όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομά του, εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες πριν ξεκινήσουν την ενασχόλησή τους με τη νέα αποκλειστικότητα του PS5. Ειδικότερα, το βίντεο εστιάζει στην ιστορία, εξηγώντας το γενικότερο πλαίσιο που λαμβάνει χώρα η ακατάπαυστη co-op δράση του τίτλου.

Η επίσημη περιγραφή του trailer επισημαίνει:

Το Helldivers 2 είναι ένα action shooter τρίτου προσώπου που αναπτύχθηκε από την Arrowhead Studios. Οι παίκτες θα επιχειρήσουν να βγουν στον γαλαξία για να σκοτώσουν επικίνδυνους εχθρούς και να ανακαταλάβουν πλανήτες για τη συμμαχία Super Earth, όλα στο όνομα της ελευθερίας.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρισμα, το Helldivers II αποτελεί παραγωγή του PlayStation, αφού ο ιαπωνικός κολοσσός έχει αναλάβει το publishing. Το sequel του top-down shooter από το 2015, το οποίο είχε αγαπηθεί ιδιαίτερο από το κοινό, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο PlayStation Showcase 2023, πέρυσι το Μάιο, με μεγάλες αλλαγές στη συνταγή.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η προοπτική αλλάζει, αφού το παιχνίδι είναι κανονικό third-person shooter. Συνολικά, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ακόμη πιο εκρηκτική δράση, με μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά όπλα και τεράστια έμφαση στο co-op.