Το νέο «Micky Mouse» shooter παιχνίδι δείχνει ανέλπιστα καλό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα πολύ ιδιαίτερο project
11 Απριλίου 2024 16:41
Το νέο «Micky Mouse» shooter παιχνίδι δείχνει ανέλπιστα καλό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το MOUSE, ένα καινούργιο first person shooter παιχνίδι με αισθητική που είναι εμπνευσμένη από τα κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του 1930!

Ο τίτλος αναπτύσσεται για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές από την ομάδα Fumi Games, η οποία μαζί με την PlaySide Publishing αποφάσισαν να δώσουν στα φώτα της δημοσιότητας ένα gameplay teaser trailer. Αυτό παρουσιάζει διάφορους μηχανισμούς του παιχνιδιού, όπως το Grappling Hook, αφού ο χαρακτήρας που είναι ένα ποντίκι ντετέκτιβ μπορεί να  πιαστεί με την ουρά του από διάφορα σημεία. Παράλληλα, παρουσιάζεται και το PowerUp Spinach, το σπανάκι που μπορεί να φάει ο παίκτης για να βελτιώσει τις melee επιθέσεις του.

Φυσικά, αυτό που ξεχωρίζει είναι το πολύ ιδιαίτερο concept και η αισθητική του όλου project. Σχετικά με αυτό, η επίσημη περιγραφή του τίτλου επισημαίνει:

Το MOUSE διαθέτει ένα μοναδικό οπτικό στυλ εμπνευσμένο από τη γοητεία των κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του 1930, μεταφέροντας τους παίκτες σε μια νοσταλγική εποχή των πρώιμων καρτούν. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ που περιηγείται σε μια νουάρ πόλη που υποφέρει από τη βία της μαφίας και ένα πλήθος χαρακτήρων με εγκληματικό υπόβαθρο.

Ξετυλίξτε το κουβάρι της αναζήτησης της δικαιοσύνης σε μια πόλη βυθισμένη στο χάος και στη διαφθορά. Χρησιμοποιήστε ένα ποικίλο οπλοστάσιο από όπλα, power-ups και εκρηκτικά για να ανατρέψετε τις φιλοδοξίες διεφθαρμένων πολιτικών για την κατάληψη της εξουσίας. Το διασκεδαστικό οπλοστάσιο του παιχνιδιού, η μοναδική απεικόνιση του health και η συμπεριφορά των εχθρών που είναι εμπνευσμένη από τα κινούμενα σχέδια προσθέτουν μια ανάλαφρη πινελιά στο είδος των first-person shooters.

Για την ιστορία, όπως σας είχαμε ενημερώσει, από την 1η Ιανουαρίου του 2024, ο Μίκυ Μάους δεν ανήκει πλέον μόνο στη Disney! Συγκεκριμένα, η αρχική έκδοση του χαρακτήρα που βοήθησε όσο λίγοι στην καθιέρωση του κολοσσού της ψυχαγωγίας δεν προστατεύεται πλέον από πνευματικά δικαιώματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα, με όποιον τρόπο και αν επιθυμεί!

Κάπως έτσι, μέσα στους τελευταίους μήνες έχουμε δει πολλά projects που βασίζονται στο κινούμενο σχέδιο "Steamboat Willie" να ανακοινώνονται. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν βασίζεται άμεσα πάντως στο IP, αλλά οι ομοιότητες είναι προφανείς.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του MOUSE δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Tags: