Το Epic Games Store θα χαρίσει Game of Thrones παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη

Αυτά είναι τα επερχόμενα παιχνίδια της “Free Games” κατηγορίας
19 Ιουνίου 2022 16:32
Το Epic Games Store θα χαρίσει Game of Thrones παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη

Η Epic Games δίνει αυτή τη στιγμή το Supraland εντελώς δωρεάν, αλλά έχει ήδη αποκαλύψει τα επόμενα παιχνίδια που θα βρίσκονται στην “Free Games” κατηγορία την ερχόμενη Πέμπτη. Έτσι, από τις 23 Ιουνίου θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δικά σας -για πάντα- δύο παιχνίδια εντελώς διαφορετικά σε ύφος μεταξύ τους.

Το πρώτο είναι το A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition, ένα strategy επιτραπέζιο ψηφιακό παιχνίδι που δημιούργησε η Dire Wolf και αντλεί έμπνευση από τα βιβλία του George R.R. Martin. Ο 2ος δωρεάν τίτλος απευθύνεται στους λάτρεις των simulator και δεν είναι άλλος από το Car Mechanic Simulator 2018, της Red Dot Games. Δημιουργήστε και επεκτείνετε την αυτοκρατορία συνεργείου αυτοκινήτων, σε ένα απίστευτα λεπτομερές και εξαιρετικά ρεαλιστικό simulator παιχνίδι.

Και οι δύο τίτλοι θα γίνουν διαθέσιμοι την Πέμπτη και εμείς θα σας ενημερώσουμε με νέα είδηση για να τα αποκτήσετε.

Αν δεν έχετε κάνει δικό σας το Supraland, πατήστε εδώ για να το αποκτήσετε. Αυτό το παιχνίδι είναι μια μίξη μεταξύ των Portal, Zelda και Metroid. Έτσι, καλείστε να εξερευνήσετε ένα μεγάλο κόσμο, να λύσετε γρίφους, να σκοτώσετε πολλά τέρατα, να βρείτε μυστικά και νέα abilities που θα σας βοηθήσουν να πάτε σε νέα μέρη.