Το V Rising συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία με νέο ορόσημο πωλήσεων

Μέσα στον πρώτο του μήνα
17 Ιουνίου 2022 23:52
Το V Rising συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία με νέο ορόσημο πωλήσεων

Στα τέλη του Μαΐου σας είχαμε ενημερώσει πως το V Rising ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις μόλις σε μία βδομάδα, καταφέρνοντας να κερδίσει τους PC gamers. Τώρα, ο τίτλος έφτασε μέσα στον πρώτο του μόλις μήνα ένα ακόμη εντυπωσιακό ορόσημο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο survival τίτλος ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις, έχοντας κάνει αρχικά το ντεμπούτο του ακριβώς πριν από ένα μήνα, στις 17 Μαΐου. Μιλώντας σχετικά, ο επικεφαλής της σουηδικής ομάδας ανάπτυξης Stunklock, Rickard Frisegård, τόνισε:

Εμείς εδώ στη Stunlock είμαστε πολύ περήφανοι για την εκπληκτική αρχή που έκανε το V Rising από τότε που κυκλοφόρησε σε Early Access.

Στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι βαμπίρ και αυτό είναι μια σαφής ένδειξη ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Θα προσπαθήσουμε να ανταμείψουμε τους παίκτες μας με μια νέα, πρωτοποριακή εμπειρία επιβίωσης και επίσης να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε αιματηρή επιθυμία τους.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, το V Rising είναι ένα survival παιχνίδι με βαμπίρ, το οποίο αναπτύχθηκε από την ομάδα ανάπτυξης Stunlock Studios. Η εμπειρία τικάρει πολλά κουτάκια, αφού πέρα από τους survival μηχανισμούς προσφέρει και base-building χαρακτηριστικά, crafting, έναν ανοιχτό κόσμο για εξερεύνηση, καθώς και PvP ή PvE με co-op.

Αν θέλετε να πάρετε μια σύντομη γεύση, παρακάτω ακολουθεί το early access launch trailer του.

Tags: