Το Final Fantasy VII Remake Part 2 είναι εδώ με Cloud, Sephiroth και πανικό!

“Rebirth”
17 Ιουνίου 2022 01:27
Το Final Fantasy VII Remake Part 2 είναι εδώ με Cloud, Sephiroth και πανικό!

Η Square Enix μέσα από το επετειακό livestream της ανακοίνωσε και επίσημα το 2ο μέρος του Final Fantasy VII Remake. Ναι, μετά από χρόνια αναμονής, η ιαπωνική εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από το Final Fantasy VII Rebirth -όπως θα ονομάζεται, το οποίο θα καταφθάσει τον "επόμενο χειμώνα" αποκλειστικά για το PlayStation 5.

Επίσης, όλα αυτά τα χρόνια πολλοί fans αναρωτιόντουσαν πόσα μέρη θα είναι το FFVII Remake και η Square Enix ανακοίνωσε επίσημα ότι το παιχνίδι θα είναι 3 Part. Σε επίσημη δήλωσή του, ο Tetsuya Nomura είπε ότι η ανάπτυξη του Rebirth προχωρά γρήγορα από τότε που υιοθέτησαν μια νέα δομή ανάπτυξης και ότι το 3ο μέρος βρίσκεται ήδη σε πρώιμο στάδιο της παραγωγής. Επιπροσθέτως, ο Yoshinori Kitase, producer του παιχνιδιού, δήλωσε ότι τα «2α μέρη» σε παιχνίδια, είναι συνήθως τα αγαπημένα μέρη των fans και αυτό σκοπεύουν να κάνουν με το Rebirth.

To Final Fantasy VII Rebirth θα είναι ακόμη πιο συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία σε σχέση με το 1ο μέρος.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Square Enix για όλα τα Final Fantasy projects που έχει στα σκαριά:

Για την ιστορία, το πρώτο κεφάλαιο του Remake κυκλοφόρησε τον Απρίλιου του 2020, το οποίο γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία και πολύ γρήγορα κέρδισε και αρκετά βραβεία.

Το Final Fantasy VII Rebirth βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 5. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.