Η 4η σεζόν των Call of Duty Vanguard και Warzone φέρνει νέους χάρτες εντός Ιουνίου

Καταφθάνουν οι ‘Mercenaries of Fortune’
16 Ιουνίου 2022 16:44
Η 4η σεζόν των Call of Duty Vanguard και Warzone φέρνει νέους χάρτες εντός Ιουνίου

Μπορεί τα βλέμματα της Call of Duty κοινότητας να είναι πλέον στραμμένα στο Modern Warfare 2, το οποίο αναμένεται να καταφθάσει τον Οκτώβριο, καθώς και στο Warzone 2.0 που θα ακολουθήσει αμέσως μετά, αλλά η Activision συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς και την υποστήριξη των Vanguard και Warzone.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε την 4η σεζόν, η οποία θα έχει τίτλο ‘Mercenaries of Fortune’. Αυτή θα καταφθάσει για τα δύο παιχνίδια στις 22 Ιουνίου, προσθέτοντας νέους battle royale και zombies χάρτες.

Αναλυτικότερα, οι λάτρεις του battle royale mode θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και το αν μπορούν να μείνουν οι τελευταίοι ζωντανοί στο νέο χάρτη Fortune’s Keep. Πρόκειται για ένα αρκετά πυκνοκατοικημένο νησί, με πολλά σημεία ενδιαφέροντος. Από την άλλη, οι fans του Zombies mode θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία, μέσα από την ανανεωμένη έκδοση του Shi No Numa χάρτη, ο οποίος είχε πρωτοεμφανιστεί στο Call of Duty: World at War.

Παρακάτω θα βρείτε τόσο το reveal trailer που παρουσιάζει το νέο περιεχόμενο, όσο και το cinematic trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.