Ο δημιουργός του God of War σχολιάζει τις φήμες για καθυστέρηση του Ragnarok

Ο Cory Barlog παίρνει θέση με το δικό του μοναδικό τρόπο
15 Ιουνίου 2022 01:22
Ο δημιουργός του God of War σχολιάζει τις φήμες για καθυστέρηση του Ragnarok

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες πως το God of War: Ragnarok θα καθυστερήσει ξανά, χάνοντας εν τέλει το 2022, όπως είχε ανακοινωθεί πέρυσι το Σεπτέμβριο.

Το τοπίο ήρθε να ξεκαθαρίσει ωστόσο Jason Schreier του Bloomberg, ο οποίος με ένα ειδικό του ρεπορτάζ τόνισε πρόσφατα πως το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα στο έτος που διανύουμε, σημειώνοντας συγχρόνως ότι μέσα στον Ιούνιο θα μάθουμε νεότερα. Τώρα, όμως, ο David Jaffe, δημιουργός του αρχικού God of War και του Twisted Metal ήρθε να θολώσει ξανά το τοπίο μέσα από ένα tweet του. Συγκεκριμένα, στην εν λόγω δημοσίευση τόνισε πως άκουσε από μια νέα πηγή πως τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμη και πως η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει κλειδώσει.

Μετά, λοιπόν, από όλες αυτές τις αντικρουόμενες πληροφορίες που ακούγονται εδώ και κυριολεκτικά εβδομάδες για το God of War: Ragnarok, ο Cory Barlog αποφάσισε να πάρει θέση. Συγκεκριμένα, ο creative director της Santa Monica Studio και του God of War (2018) σχολίασε με καυστικό τρόπο το tweet του Jaffe με ένα GIF του Kratos να βγαίνει από τις σκιές και με την χαρακτηριστική φράση «wait, what?».

Στη συνέχεια ο Barlog προέβη και σε ένα δεύτερο tweet οπού πάλι προτίμησε να μιλήσει με ένα GIF. Συγκεκριμένα, ανάρτησε τον Ryan Reynolds να γελά πονηρά, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα ακούγονται και πως το  God of War: Ragnarok θα καταφθάσει κανονικά το 2022.

Όλα τα σχετικά tweets ακολουθούν παρακάτω.

Για την ιστορία, το God of War: Ragnarok βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4 και PS5 και αναμένεται να ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας του Kratos. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο trailer του παιχνιδιού πατώντας εδώ.