Το S.T.A.L.K.E.R. 2 καθυστερεί για το 2023 – Δείτε την εισαγωγή του (ΒΙΝΤΕΟ)

«Enter the Zone»
14 Ιουνίου 2022 23:23
Το S.T.A.L.K.E.R. 2 καθυστερεί για το 2023 – Δείτε την εισαγωγή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παιχνίδι που έκλεισε το Xbox Games Showcase Extended 2022 δεν ήταν άλλο από το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, το οποίο απουσίαζε από το βασικό σόου του Xbox πριν μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα, η ουκρανική ομάδα ανάπτυξης GSC Game World παρουσίασε νέο υλικό από τον τίτλο και συγκεκριμένα έδειξε την εισαγωγή του.

Το Enter the Zone Trailer προκαλεί τους παίκτες να μπούνε στο «Zone» και να ταξιδέψουν προς την καρδιά του Chornobyl, βιώνοντας μια προκλητική περιπέτεια γεμάτη απειλές και άγνωστο, για ένα καλύτερο αύριο.

Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια γεύση για την κινηματογραφική και ατμοσφαιρική εμπειρία που ετοιμάζει η GSC Game World.

Παράλληλα, το στούντιο ανακοίνωσε και μια νέα καθυστέρηση για το project, το οποίο αναμένεται πλέον να κάνει το ντεμπούτο του το 2023 για τα Xbox Series X|S και PC, καταφθάνοντας μάλιστα στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα.

Ο λόγος για την αναβολή αυτή είναι φυσικά ο πόλεμος στην Ουκρανία. Η ομάδα ετοίμασε ένα πολύ ιδιαίτερο και με σκληρές εικόνες dev diary βίντεο, το οποίο δείχνει πως είναι να αναπτύσσεις ένα παιχνίδι εν καιρώ πολέμου. Η GSC Game World παρουσίασε στους παίκτες τη νέα πραγματικότητα που βιώνουν οι developers της, δείχνοντας για παράδειγμα πως άδειασαν άρον άρον τα γραφεία τους και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνεχίζουν το project αυτή τη στιγμή.

Και το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω.