Τεράστια επιτυχία για το The Last of Us Part II – Αυτές είναι οι πωλήσεις του

Ο Neil Druckmann μίλησε για την επιτυχία του τίτλου
10 Ιουνίου 2022 11:58
Τεράστια επιτυχία για το The Last of Us Part II – Αυτές είναι οι πωλήσεις του

Το μέλλον του The Last of Us είναι ασφαλές σύμφωνα με την Naughty Dog, αφού ανακοίνωσε και επίσημα εχθές, ότι το The Last of Us Part II ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του Summer Game Fest 2022, ο Geoff Keighley είχε καλεσμένο προς το τέλος του σόου τον Neil Druckmann, δημιουργό του The Last of Us Part II, ο οποίος μίλησε για το μέλλον του franchise. Έτσι, εκτός από το remake του πρώτου παιχνιδιού για το PS5 και για το PC, αλλά και το standalone multiplayer παιχνίδι, ο Druckmann αναφέρθηκε στις πωλήσεις του Part II, με τις οποίες το στούντιο έμεινε ευχαριστημένο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναλάβει πολλά projects.

Αυτή η υποστήριξη…αυτού του είδους η επιτυχία…είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους fans μας. Όλη αυτή η επιτυχία μάς επέτρεψε να αναπτυχθούμε ως στούντιο και τώρα μπορούμε να αναλάβουμε περισσότερα projects. Περισσότερα από ποτέ.

Μερικά από αυτά τα projects ανακοινώθηκαν εχθές, αλλά φαίνεται πως ο Druckmann ετοιμάζει και κάτι άλλο -που προφανώς δεν αποκάλυψε εχθές- και θα το μάθουμε στο μέλλον, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Η Sony επιβεβαίωσε εχθές το βράδυ ότι ετοιμάζει το remake του The Last of Us για το PC και το PS5 και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές πληροφορίες γι’ αυτό.

Η ομάδα ανάπτυξης έχει φροντίσει να δημιουργήσει από το μηδέν τον τίτλο ειδικά για τη νέα γενιά, όντας πιστή στο αρχικό υλικό. Συγχρόνως έχει εκσυγχρονίσει το gameplay, έχει βελτιώσει το χειρισμό και έχει προσθέσει νέες επιλογές προσβασιμότητας. Μάλιστα, για να ενισχύσει το immersion η Naughty Dog, έχει βελτιώσει και τις μάχες, ενώ έχει εμπλουτίσει και την εξερεύνηση.

Το The Last of Us Part I αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 αποκλειστικά για το PlayStation 5. Συγχρόνως, το παιχνίδι αναπτύσσεται και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της PC έκδοσης να παραμένει για την ώρα άγνωστη.

Για περισσότερα σχετικά με το remake του The Last of Us πατήστε εδώ.