Το Steam Next Fest επιστρέφει με εκατοντάδες παιχνίδια για να δοκιμάσετε

Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα
08 Ιουνίου 2022 19:01
Το Steam Next Fest επιστρέφει με εκατοντάδες παιχνίδια για να δοκιμάσετε

Την ώρα που το hype για το Summer Game Fest έχει κορυφωθεί με περίπου 24 ώρες να απομένουν, η Valve έρχεται τώρα με τη σειρά της να προωθήσει το δικό της καλοκαιρινό ‘Fest’.

Ο λόγος γίνεται για το Steam Next Fest, το οποίο είχε πρωτοανακοινωθεί το Μάρτιο και αναμένεται εν τέλει να επιστρέψει στις 13 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα ψηφιακό φεστιβάλ που θέλει να γιορτάσει τις επερχόμενες κυκλοφορίες της gaming βιομηχανίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του Steam να δοκιμάσουν εκατοντάδες demos, κυρίως από indie τίτλους. Συγχρόνως, η διοργάνωση θα περιλαμβάνει livestreams από developers, συζητήσεις με τους παίκτες και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Το Steam Next Fest θα ξεκινήσει επίσημα την Δεύτερα 13 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και θα συνεχιστεί για μια ολόκληρη εβδομάδα, μέχρι την επόμενη Δεύτερα 20 Ιουνίου. Στο πλαίσιο αυτών των επτά ημερών θα έχετε τη δυνατότητα μέσα από το Steam να παίξετε όσα demos θέλετε, τα οποία όμως θα εξαφανιστούν από την πλατφόρμα αμέσως μετά.

Για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί η λίστα με όλα τα επερχόμενα παιχνίδια που θα μπορείτε να δοκιμάσετε, αλλά μεταξύ άλλων το νέο προωθητικό trailer επιβεβαιώνει τα εξής: Arksync, BROK the InvestiGator, Cult of the Lamb, Daydream Forgotten Sorrow, Exophobia, Foretales, Gestalt Steam Cinder, Glimmer in Mirror, Harmonys Odyssey, King of the Hat, LEGO Bricktales, Misc. A Tiny Tale, Eyes in the Dark, Fays Factory, Ghost Song και Nine Sol.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην κεντρική σελίδα του ψηφιακού gaming φεστιβάλ της Valve πατώντας εδώ.