Το Serum είναι ένα νέο survival παιχνίδι που μάλλον αξίζει την προσοχή σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει στο Steam σύντομα
06 Μαΐου 2024 11:07
Το Serum είναι ένα νέο survival παιχνίδι που μάλλον αξίζει την προσοχή σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Toplitz Productions έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer από το Serum, ένα νέο survival adventure παιχνίδι που ήταν να κυκλοφορήσει το 2023. Η ομάδα ανάπτυξης χρειάστηκε περισσότερο χρόνο και πλέον ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα έρθει ως early access στις 23 Μαΐου.

Το παιχνίδι επικεντρώνεται στον Adam, έναν επιζών και ασθενή της εταιρίας E.V.A.S. Ο Adam βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ένα νησί ονόματι Matamis όπου συνέβη ένα καταστροφικό περιστατικό. Τώρα, απομονωμένος και αναζητώντας απαντήσεις, ο Adam πρέπει να περιηγηθεί σε αυτό το νησί, με την E.V.A.S. να είναι η υπαίτια για αυτή την καταστροφή. Ο κόσμος έχει μεταλλαχθεί και ο χαρακτήρας θα έρθει αντιμέτωπος και με μεταλλαγμένα ζώα.

Η Toplitz Productions δήλωσε επίσης ότι το Serum θα παραμείνει σε αυτή τη μορφή για περίπου 12 μήνες, αλλά θα το εμπλουτίζει με νέο περιεχόμενο, όπως εργαλεία, όπλα και διάφορες τοποθεσίες για εξερεύνηση.

Ο κεντρικός μηχανισμός του παιχνιδιού είναι το Serum, ένα ελιξίριο που είναι κρίσιμο για την επιβίωση του χαρακτήρα σε έναν κόσμο που έχει μολυνθεί. Το Serum θα σας βάλει να ανακαλύψετε και το πως αυτό το ελιξίριο είναι ζωτικής σημασίας, μιας και παρατείνει τη ζωή του χαρακτήρα, ενισχύει τις ικανότητές του, αλλά και το οπλοστάσιό του. Όπως βλέπουμε και από άλλα survival παιχνίδια, να περιμένετε crafting, βάσεις/camps και ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Το Serum θα γίνει διαθέσιμο στο Steam στις 23 Μαΐου. Παρακολουθήστε το νέο cinematic trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.