Άλλο το Gotham Knights παιχνίδι, άλλη η Gotham Knights σειρά

Ξεκαθαρίζει το τοπίο η Warner Bros.
06 Ιουνίου 2022 13:26
Άλλο το Gotham Knights παιχνίδι, άλλη η Gotham Knights σειρά

Πριν μερικές ημέρες το αμερικανικό δίκτυο The CW ανακοίνωσε το Gotham Knights. Πρόκειται για μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα επεκτείνει το Arrowverse, ακολουθώντας την ιστορία του Turner Hayes (Oscar Morgan), ο οποίος φτιάχνει μια ομάδα με τα παιδιά των “villains” του Batman. Αφού κατηγορηθούν όλοι για τη δολοφονία του Σκοτεινού Ιππότη, αυτά τα παιδιά θα αναγκαστούν να καθαρίσουν τα ονόματά τους και έτσι θα γίνουν η επόμενη γενιά ηρώων της Gotham City.

Βέβαια, αυτό δεν είναι το μόνο Gotham Knights που περιμένουν οι λάτρεις της DC, αφού υπάρχει και το Gotham Knights παιχνίδι. Όπως προφανώς μπορείτε να αντιληφθείτε, το ολόιδιο όνομα μπέρδεψε πολλούς που νόμιζαν πως τα δύο project συσχετίζονται με κάποιον τρόπο.

Έτσι, μιας και οι πρώτες αντιδράσεις για την σειρά δεν ήταν και οι καλύτερες, η Warner Bros. Games αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο. Αναλυτικότερα, ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter τόνισε πως δεν υπάρχει καμία σύνδεση με την τηλεοπτική σειρά του CW, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

To Gotham Knights παιχνίδι και η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά με το ίδιο όνομα είναι διαφορετικά projects, τα οποία δε συνδέονται μεταξύ τους.

Ανυπομονούμε να βιώσετε τη δράση του δικού μας Gotham Knights σύντομα.

Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Να σας υπενθυμίσουμε πως όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, το Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα PS5 και τα Xbox Series X | S στις 25 Οκτωβρίου του 2022.

Συγχρόνως, αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος που αναπτύσσεται από τη Warner Bros Games Montréal, η οποία στο παρελθόν μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins, θα κάνει την εμφάνισή του στο Summer Game Fest 2022 σε λίγα εικοσιτετράωρα από τώρα, επομένως πολύ σύντομα θα μάθουμε και θα δούμε ακόμη περισσότερα.