Το “Gotham Knights” του CW αποκαλύπτεται με το πρώτο του trailer και έναν Batman…νεκρό!

Πρώτη ματιά στη νέα σειρά του αμερικανικού δικτύου
01 Ιουνίου 2022 09:49
Το “Gotham Knights” του CW αποκαλύπτεται με το πρώτο του trailer και έναν Batman…νεκρό!

Μετά την πρώτη επίσημη αφίσα, το The CW άνοιξε πλήρως τα χαρτιά του με την ολοκαίνουργια του σειρά, το “Gotham Knights”. Ναι, το αμερικανικό δίκτυο έδωσε επιτέλους στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο τρίλεπτο βίντεο από το σόου, το οποίο επικεντρώνεται στον θετό γιο του Bruce Wayne, τώρα που ο “Batman” είναι πλέον…νεκρός.

Έτσι ξεκινάει άλλωστε και το trailer, αφού μαθαίνουμε πως ο Bruce Wayne έχει πέσει νεκρός, με τον θετό γιο του να μη γνωρίζει ότι ήταν ο Σκοτεινός Ιππότης. Το Gotham Knights ακολουθεί το Turner Hayes (Oscar Morgan), ο οποίος φτιάχνει μια ομάδα με τα παιδιά των “villains” του Batman. Αφού κατηγορηθούν όλοι για τη δολοφονία του Σκοτεινού Ιππότη, αυτά τα παιδιά θα αναγκαστούν να καθαρίσουν τα ονόματά τους, ενώ θα γίνουν και η επόμενη γενιά ηρώων του Gotham City.

Οι Chad Fiveash, James Stoteraux και Natalie Abrams έγραψαν το πρώτο επεισόδιο που ουσιαστικά έδωσε το πράσινο φως στο The CW να γίνει πλέον κανονική σειρά, ενώ το ρόλο του σκηνοθέτη έχει εδώ ο Danny Cannon των Gotham και Pennyworth. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς έχει γυριστεί ήδη και το μέλλον του φαντάζει λαμπρό μιας και είναι και επίσημα το νέο σόου βασισμένο στη DC.

Το Gotham Knights ήταν η μία από τις τρεις σειρές που έχει στα σκαριά το δίκτυο, καθώς ετοιμάζει επίσης το Walker: Independence, αλλά και το The Winchesters, το prequel του Supernatural. Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Navia Robinson ως Carrie Kelley, Tyler DiChiara ως Cullen Bow, Fallon Smythe ως Harper Row, Olivia Rose Keegan ως Duela, Misha Collins ως Harvey Dent, Anna Lore ως Stephanie Brown και Rahart Adams ως Brody.

Το Gotham Knights θα κάνει πρεμιέρα στο The CW μέσα στο 2023. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.