HBO Max: Για κάποιον λόγο αυτή η σειρά είναι η δημοφιλέστερη μετά τα The Last of Us και Succession

Έτσι αποκαλύπτουν τα στοιχεία του Flix Patrol
11 Απριλίου 2023 01:00
HBO Max: Για κάποιον λόγο αυτή η σειρά είναι η δημοφιλέστερη μετά τα The Last of Us και Succession

Μπορεί τα "The Last of Us" και "Succession" να είναι οι πιο επιτυχημένες σειρές του HBO τον τελευταίο καιρό και δύο εκ των ναυαρχίδων του καναλιού, αλλά μια άλλη απρόσμενη σειρά βρίσκεται στην κορυφή της υπηρεσίας HBO Max. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Flix Patrol, στη streaming υπηρεσία του HBO και της Warner Bros. Discovery θριαμβεύει το "Gotham Knights" στην 3η θέση των δημοφιλέστερων σειρών για αυτή την εβδομάδα. Σε μια υπηρεσία με τόσο βαθύ και μεγάλο κατάλογο επιτυχιών προκαλεί απορία πως μια σειρά που προέρχεται από το The CW να βρίσκεται τόσο ψηλά στις προτιμήσεις των θεατών. 

Ίσως οι συνδρομητές του HBO Max διψούν για μια δόση από το σύμπαν της DC, από όπου προέρχεται το Gotham Knights, μετά την ανακοίνωση κιόλας ότι το TITANS και το Doom Patrol θα ρίξουν αυλαία σύντομα. 

Το Gotham Knights διαδραματίζεται μετά τον θάνατο του Bruce Wayne και ο υιοθετημένος γιος του Batman βρίσκεται ανάμεσα σε ένα από τα άτομα που κατηγορούνται για τη δολοφονία του. Για να «καθαρίσει» το όνομά του, ενώνει τις δυνάμεις του με τους άλλους κατηγορούμενους, που είναι με τη σειρά τους, οι απόγονοι των μεγαλύτερων εχθρών του Batman.

Στη σειρά παίζουν οι Turner Hayes (Oscar Morgan), Navia Robinson ως Carrie Kelley, Tyler DiChiara ως Cullen Bow, Fallon Smythe ως Harper Row, Misha Collins ως Harvey Dent, Anna Lore ως Stephanie Brown και Rahart Adams ως Brody.

Στη σειρά θα δείτε και την Olivia Rose Keegan του High School Musical: The Musical: The Series ως Duela , η οποία θεωρείται ότι είναι η κόρη του Joker. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Duela Dent ήταν πρώην μέλος των Teen Titans και Titans East και χρησιμοποιούσε τα ψευδώνυμα “Catgirl” ή η κόρη των Joker, Riddler, Penguin και άλλων villain της DC.