Οι λυκάνθρωποι έρχονται στο “The Sims 4” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα expansion που περίμεναν οι fans εδώ και καιρό
04 Ιουνίου 2022 13:52
Οι λυκάνθρωποι έρχονται στο “The Sims 4” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η EA επιβεβαίωσε και επίσημα πλέον ότι το The Sims 4 θα λάβει ένα ολοκαίνουργιο expansion με θεματολογία τους Λυκάνθρωπους. Το νέο “Werewolves Game Pack” πρόκειται να γίνει διαθέσιμο στις 16 Ιουνίου σε Steam, Origin και Xbox και πρόκειται να φέρει “μοναδικές ιδιοσυγκρασίες και ικανότητες που θα επηρεάζονται από τη φάση της σελήνης”.

Έτσι, αν απογοητευτήκατε ότι με το πρόσφατο update δεν μπήκαν οι λυκάνθρωποι στο παιχνίδι, η EA αποκάλυψε την ύπαρξη του expansion για να σας καθησυχάσει. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο πακέτο επέκτασης έρχεται στο δημοφιλές παιχνίδι, καθώς είχαμε δει κάτι παρόμοιο να συμβαίνει και με το Supernatural expansion του The Sims 3.

Η EA μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

Τί μεγάλα δόντια που έχεις! Μεταμορφώσου σε λυκάνθρωπο και αγκάλιασε (ή πολέμησε) τη ζωώδη φύση σου! Φτιάξε την ταυτότητα του δικού σου λυκάνθρωπου. Σε δάγκωσαν ή γεννήθηκες σε οικογένεια με λυκάνθρωπους; Ό,τι κι αν συνέβη, πρέπει να αποφασίσεις τώρα τι είδους λύκος θέλεις να είσαι. Βρες μια αγέλη για να περπατήσεις μαζί της τη νύχτα, συνάντησε το μοιραίο σύντροφό σου στην κορυφή του “Howling Point” ή απέφυγε όλα αυτά και προσπάθησε να είσαι ένας μοναχικός λύκος.

Παρακολουθήστε το πρώτο trailer παρακάτω:

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: