The Sims 5: Ανακοινώθηκε και φέρνει κάτι που οι fans ζητούσαν χρόνια

Ωστόσο θα χρειαστεί ακόμη αρκετή υπομονή
19 Οκτωβρίου 2022 16:53
The Sims 5: Ανακοινώθηκε και φέρνει κάτι που οι fans ζητούσαν χρόνια

Μαζί με την μετατροπή του The Sims 4 σε free-to-play παιχνίδι, η EA αποφάσισε να αποκαλύψει και τη «νέα γενιά» του πασίγνωστου franchise της. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός ειδικού event, η εταιρία παρουσίασε το The Sims 5, στο οποίο αναφέρθηκε με την κωδική ονομασία Project Rene.

Το εν λόγω παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως μια «ανανέωση» και «αναγέννηση» για τη σειρά που θα επαναπροσδιορίσει το παιχνίδι και τη δημιουργική του πλατφόρμα. Αναλυτικότερα, η ομάδα ανάπτυξης θα κάνει επιτέλους πραγματικότητα κάτι που οι fans ζητούσαν εδώ και χρόνια, κάνοντας το multiplayer και τη συνεργασία πολύ πιο εύκολα. Το νέο Sims θα είναι μάλιστα cross platform εμπειρία, προσφέροντας αντίστοιχο gameplay σε ένα εύρος διαφορετικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, μαζί με τους υπολογιστές και τις κονσόλες.

Μάλιστα, η ομάδα αφιερώνει πολλούς πόρους για να βελτιώσει και να εμπλουτίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα δημιουργικά εργαλεία, δίνοντας για παράδειγμα στους παίκτες αμέτρητες επιλογές χρωμάτων και σχεδίων για τα έπιπλά τους, καθώς και τη δυνατότητα προσαρμογής μεμονωμένων στοιχείων, όπως για παράδειγμα το κεφαλάρι ενός κρεβατιού.

Για την ώρα το Project Rene βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξης και έτσι απέχει ακόμα μερικά χρόνια. Ωστόσο, η EA σκοπεύει προσεχώς να δώσει την ευκαιρία σε μερικούς fans να δοκιμάσουν μια αρχική έκδοση, για να προσφέρουν πολύτιμο feedback για τους δημιουργούς.

Το παιχνίδι παρουσιάστηκε προς το τέλος του πρόσφατου Behind The Sims Summit Stream event, το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: