Η EA έχει ένα δωράκι για όσους παίζουν Sims

Ένα δωρεάν DLC για το Sims 4
14 Μαρτίου 2024 22:26
Η EA έχει ένα δωράκι για όσους παίζουν Sims

Παίζετε ακόμη The Sims; Τότε να σας πούμε ότι η Electronic Arts έχει ένα μικρό -αλλά σημαντικό μάλλον για κάποιους- δώρο. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει αυτή τη στιγμή και για λίγες ημέρες ακόμα, ένα δημοφιλές πακέτο επέκτασης για το The Sims 4 εντελώς δωρεάν.

Ο λόγος γίνεται για το The Sims 4 Backyard Stuff, το οποίο κυκλοφόρησε πριν πολύ καιρό αλλά κόστιζε 9.99 ευρώ. Τα καλά νέα δε σταματούν εδώ, καθώς αυτό το DLC είναι δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή στο PC, στο PlayStation, αλλά και σε όσους παίζουν στο Xbox.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι για να απολαύσετε όλο το περιεχόμενο του Backyard Stuff θα πρέπει να έχετε φυσικά στην κατοχή σας το βασικό παιχνίδι The Sims 4.

Βρείτε το DLC για το Steam πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το The Sims 4 Backyard Stuff για το Xbox από εδώ και για το PlayStation από εδώ.

Ακολουθεί η περιγραφή του The Sims 4 Backyard Stuff:

Δώστε στους Sims σας μια αυλή που μπορούν πραγματικά να απολαύσουν με το The Sims 4 Backyard Stuff! Προσθέστε διασκεδαστικές νεροτσουλήθρες γκαζόν και πολύχρωμα νέα αντικείμενα για να εμπλουτίσετε τον χώρο. Βάλτε κάτι λίγο πιο άνετο και θυμηθείτε να έχετε άφθονη λεμονάδα στο χέρι.

Οι Sims σας μπορούν να δροσιστούν και να χαλαρώσουν σε δύο ολοκαίνουργιες νεροτσουλήθρες. Εκτελέστε και τελειοποιήστε μια ποικιλία από κόλπα για το κοινό σας, συμπεριλαμβανομένου του σέρφινγκ μέσα από τα σαγόνια ενός καρχαρία! Προσθέστε σαπούνι για ακόμα πιο άγρια εμπειρία.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.