The Sims: Ναι, έρχεται η live-action ταινία με την Margot Robbie στην παραγωγή

Ένα ακόμη δημοφιλές παιχνίδι στη μεγάλη οθόνη
21 Μαρτίου 2024 09:04
The Sims: Ναι, έρχεται η live-action ταινία με την Margot Robbie στην παραγωγή

Έφτασε μία ακόμη μέρα που μαθαίνουμε ότι ένα δημοφιλές παιχνίδι θα αποκτήσει τη δική του live-action ταινία. Όπως διαβάσατε και από τον τίτλο, το γνωστό franchise της Electronic Arts, The Sims, θα έρθει μελλοντικά στους κινηματογράφους με μία ταινία, σε παραγωγή της “Barbie”, Margot Robbie.

Η Robbie μαζί με την εταιρία παραγωγής LuckyChap Entertainment έχουν στα σκαριά αυτή τη στιγμή την live-action έκδοση του The Sims, με την Kate Herron, η οποία έχει δουλέψει στο παρελθόν στο Loki, να κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα μαζί με την Briony Redman (Doctor Who) που θα γράψει το σενάριο. Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το The InSneider.

Εκτός από την Margot Robbie, στην παραγωγή θα βρίσκεται και οι Tom Ackerley και Roy Lee μαζί με την εταιρία Vertigo Entertainment. Αυτές είναι και οι μοναδικές πληροφορίες που έγιναν γνωστές αυτή τη στιγμή για την ταινία του The Sims, ενώ δε γνωρίζουμε εάν η Margot Robbie πρόκειται να εμφανιστεί σε αυτό το project ή εάν θα είναι μόνο στην παραγωγή.

Το "The Sims" είναι ένα δημοφιλές gaming franchise που έχει πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια αντίτυπα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Τα sandbox παιχνίδια της EA επιτρέπουν στους παίκτες να ελέγχουν εικονικά "Sims", ικανοποιώντας τις ανάγκες τους και προσομοιώνοντας της ζωής τους: πηγαίνοντας στη δουλειά, βρίσκοντας το ταίρι τους και κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.