Το The Sims 5 θα φέρει ένα χαρακτηριστικό που δε μας έχει συνηθίσει η σειρά

Και το έχει εμπνευστεί από το Animal Crossing
17 Νοεμβρίου 2023 12:19
Το The Sims 5 θα φέρει ένα χαρακτηριστικό που δε μας έχει συνηθίσει η σειρά

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν διάφορες φήμες που αφορούν το The Sims 5 και αναφέρουν ότι θα φέρει ένα χαρακτηριστικό, το οποίο δε μας έχει συνηθίσει η σειρά. Πιο συγκεκριμένα, κάποια ρεπορτάζ έλεγαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα ότι το επερχόμενο παιχνίδι της EA θα έχει multiplayer και τώρα, η επικεφαλής της ανάπτυξης, Lyndsay Pearson, έχει τη δική της απάντηση.

Σε μία νέα συνέντευξη που έδωσε στο One More Life podcast, η Pearson είπε ότι πράγματι, η ομάδα ανάπτυξης κοιτάζει να φέρει το multiplayer στο franchise, αλλά όχι έτσι όπως ακριβώς το φαντάζεστε.

Οι δηλώσεις της ήταν οι εξής:

Σίγουρα θέλουμε να εισάγουμε το multiplayer. Όχι όμως ένα multiplayer για πολλούς παίκτες που σε πετάει σε έναν κόσμο γεμάτο με αγνώστους. Αλλά πώς θα ήταν αν εσείς και οι φίλοι σας παίζατε μαζί; Υπάρχουν πολλά είδη, οπότε εξερευνούμε πολλούς διαφορετικούς τρόπους, επειδή το multiplayer σε ένα παιχνίδι μπορεί να μοιάζει με τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα.

Η Pearson είπε επίσης ότι η ομάδα του The Sims 5 εμπνέεται και από άλλα παιχνίδια όπως είναι το Animal Crossing του Nintendo Switch.

Το Animal Crossing έρχεται πολλές φορές στο μυαλό μας. Μιλάμε όλη την ώρα γι’ αυτό γιατί είναι ένα τόσο καλό παράδειγμα. Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο Animal Crossing ότι οι άνθρωποι βρίσκουν τρόπους να παίξουν μαζί, χωρίς να χρειάζεται να τους πει το ίδιο το παιχνίδι πώς ακριβώς να παίξουν, αλλά πάνε από μόνοι τους και κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Άνθρωποι έχουν παρουσιάσει μέχρι και talk show εκπομπές μέσα από το παιχνίδι. Είναι απίστευτο.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η ομάδα ανάπτυξης κοιτάζει να φέρει όντως στο Project Rene (η κωδική ονομασία του The Sims 5) το multiplayer, αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο, όπως παραδείγματος χάρη λειτουργεί στο Animal Crossing.

Πρόσφατα μάθαμε επίσης ότι το The Sims 5 θα είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς να απαιτείται η αγορά του βασικού περιεχόμενου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Το The Sims 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Tags: