Ο παραγωγός των Final Fantasy και Kingdom-Hearts, Shinji Hashimoto, αφήνει τη Square Enix

Συνταξιοδοτείται το υψηλόβαθμο στέλεχος της ιαπωνικής εταιρίας
31 Μαΐου 2022 20:55
Ο παραγωγός των Final Fantasy και Kingdom-Hearts, Shinji Hashimoto, αφήνει τη Square Enix

Ο 64 ετών Shinji Hashimoto της Square Enix ανακοίνωσε σήμερα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως θα αφήσει την εταιρία, στην οποία εργάζεται από το πλέον μακρινό 1995.

Συγκεκριμένα, ο  Hashimoto, ο οποίος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο για τα franchises Final Fantasy και Kingdom Hearts, συνταξιοδοτείται. Μέσα από την ανάρτησή του έσπευσε να ευχαριστήσει τους πάντες, τονίζοντας:

Σας ευχαριστώ όλους. Θα συνταξιοδοτηθώ στις 31 Μαΐου, την Τρίτη, σήμερα. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, είμαι ευγνώμων για όλους εσάς σε διάφορους τομείς. Από εδώ και πέρα, θα ήθελα να σας υποστηρίζω ως θαυμαστής της SQUARE ENIX. Σας είμαι πραγματικά ευγνώμων.

Για την ιστορία, ο Shinji Hashimoto είχε το ρόλο του παραγωγού στη Square Enix. Υπηρέτησε ως Brand Manager της σειράς Final Fantasy για πάνω από μια δεκαετία, ήταν Εκτελεστικός Διευθυντής στο διοικητικό συμβούλιο της Square Enix και επικεφαλής του Business Division 3 για 6 χρόνια. Επίσης είναι ο συν-δημιουργός της λατρεμένης σειράς Kingdom Hearts.

Ήδη από πέρυσι τον Μάιο, ο Hashimoto είχε ανακοινώσει ότι θα εργαζόταν στην Square Enix ως σύμβουλος, εκπαιδεύοντας μελλοντικούς ηγέτες της εταιρείας και συγχρόνως παραιτήθηκε από τη θέση του ως Brand Manager της σειράς Final Fantasy.

Παρακάτω θα βρείτε και ένα βίντεο-μήνυμα από τον Hashimoto, το οποίο δημοσιεύτηκε από τη Square Enix με αφορμή την συνταξιοδότησή του, με την εταιρία να τον ευχαριστεί με τη σειρά της για όλα.