Το Star Wars Jedi: Survivor είναι γεγονός – Δείτε το πρώτο trailer του νέου παιχνιδιού της Respawn

“What is your next move, Jedi?”
28 Μαΐου 2022 00:29
Το Star Wars Jedi: Survivor είναι γεγονός – Δείτε το πρώτο trailer του νέου παιχνιδιού της Respawn

Τελικά, οι φήμες που σας μεταφέραμε αποδείχθηκαν αληθινές. Κατά τη διάρκεια του φετινού Star Wars Celebration 2022, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια, γιορτάζοντας τη λατρεμένη sci-fi σειρά, η EA και η Disney αποκάλυψαν το Star Wars Jedi: Survivor.

Πρόκειται για το νέο third person, narrative-driven, action-adventure παιχνίδι της ταλαντούχας ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment, των Titanfall παιχνιδιών και του Apex Legends, η οποία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Lucasfilm Games για το project. To Survivor θα αφηγηθεί το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Cal Kestis, με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα πέντε χρόνια μετά το STAR WARS Jedi: Fallen Order.

Αναλυτικότερα, ο Cal θα πρέπει να μείνει ένα βήμα μπροστά από την Αυτοκρατορία που τον καταδιώκει συνεχώς, καθώς αρχίζει να αισθάνεται το βάρος του να είναι ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες Jedi στον γαλαξία. Φυσικά, στη νέα του περιπέτεια τον συνοδεύει ο έμπιστος σύντροφός του, ο BD-1, ενώ ο Cal θα συναντήσει και θα συμμαχήσει και με μια σειρά από άλλους μοναδικούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Μάλιστα, το Jedi: Survivor υπόσχεται πως θα επεκτείνει το δυναμικό σύστημα μάχης της σειράς με νέους και καινοτόμους τρόπους, αφού για να επιβιώσει, ο Cal θα χρειαστεί να μάθει νέα skills και να αναπτύξει περεταίρω τη σύνδεσή του με το Force.

Ακόμη δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες, αφού στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε μόλις ένα trailer. Συγκεκριμένα, η μόνη ακόμη επίσημη πληροφορία που γνωρίζουμε αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να καταφτάσει το 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC.

Δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Respawn υποσχέθηκε να δείξει περισσότερα εντός του 2022.