Πέντε χρόνια μετά ανακαλύφθηκε ένα νέο μυστικό του Zelda: Breath of the Wild

Μια όμορφη κρυμμένη λεπτομέρεια
25 Μαΐου 2022 17:54
Πέντε χρόνια μετά ανακαλύφθηκε ένα νέο μυστικό του Zelda: Breath of the Wild

Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild είναι ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα παιχνίδια όλων των εποχών και ένας από τους λόγους που οι παίκτες και οι κριτικοί το αγάπησαν είναι ο γεμάτος μυστικά και κρυμμένες λεπτομέρειες κόσμος του, ο οποίος «παρακαλά» να τον εξερευνήσεις και να πειραματιστείς με τα διάφορα gameplay στοιχεία για να φτάσεις στην κάθε γωνιά του.

Τώρα, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η κοινότητα κατάφερε να ανακαλύψει μια ακόμη λεπτομέρεια που έκρυψαν οι σχεδιαστές της Nintendo. Περνώντας σε λεπτομέρειες, όσοι έχουν παίξει το Breath of the Wild γνωρίζουν πως ο Link ξυπνά έχοντας χάσει τη μνήμη του. Έτσι, όσο εξελίσσεται η ιστορία, θυμάται σταδιακά τα όσα έγιναν πριν και κατά το Great Calamity, αφού αναμνήσεις επανέρχονται όταν περνά από 12 διαφορετικά σημεία του χάρτη.

Μάλιστα, υπάρχει και μια τελική ανάμνηση, η οποία μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο αν οι παίκτες έχουν δει και τα 12 προηγούμενα cutscenes. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, η Impa θα καθοδηγήσει τους παίκτες προς την τοποθεσία της τελική ανάμνησης, δείχνοντας στον Link μια φωτογραφία που έχει κρεμασμένη στο σπίτι της στο Kakariko Village. Σε αυτό το σημείο, αν το επιθυμούν, οι παίκτες μπορούν να φωτογραφίσουν με τη σειρά τους τη φωτογραφία της Impa για να θυμούνται το μέρος και να το βρουν ευκολότερα.

Εδώ ακριβώς είναι που εντοπίζεται η λεπτομέρεια που πρόσθεσε η Nintendo. Όπως ανακάλυψε ο YouTuber Bigotilyou, οι παίκτες που θα επιλέξουν να φωτογραφίσουν την εικόνα θα δουν ένα ελαφρώς μεγαλύτερο cutsesne, στο οποίο ο Link βγάζει το slate του και συγκρίνει το μέρος με αυτό της φωτογραφίας. Σαφώς και δεν πρόκειται για κάτι σπουδαίο που αλλάζει την εμπειρία, αλλά είναι μια ακόμη γλυκιά πινελιά που φρόντισαν οι δημιουργοί και ένα ακόμη παράδειγμα των ατελείωτων λεπτομερειών που μπορεί να ανακαλύψει ένα παρατηρητικός παίκτης στο Breath of the Wild.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό συγκριτικό βίντεο του YouTuber μέσα από τον player που ακολουθεί.