Τύπος τερμάτισε το Breath of the Wild 50 φορές σε μία μέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι, ήταν speedrunner…
25 Ιανουαρίου 2023 11:14
Τύπος τερμάτισε το Breath of the Wild 50 φορές σε μία μέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας φανατικός παίκτης των Zelda έσπασε -κυριολεκτικά- τα κοντέρ μιας και τερμάτισε το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, 50 φορές, μέσα σε μία μέρα. Ναι, καλά διαβάσατε.

Ο λόγος γίνεται για τον “Player 5”, έναν streamer και speedrunner, ο οποίος στις 15 Ιανουαρίου ολοκλήρωσε 50 φορές το επιτυχημένο παιχνίδι της Nintendo, σε λιγότερο από 23 ώρες. Μάλιστα, αποθήκευσε το stream  και μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας πατώντας εδώ.

Ο Player 5 κατέχει τώρα τη νούμερο 1 θέση στην “Any%” κατηγορία στον κόσμο. Φυσικά, για να καταφέρει να κάνει κάτι τέτοιο, απέκλεισε πολλά τμήματα του παιχνιδιού. Μεταξύ άλλων δήλωσε στο IGN τα εξής:

Αποφάσισα να το κάνω στις αρχές του Ιανουαρίου, αν και ένας φίλος μου, ο TheRealNoman, είχε αυτήν την ιδέα πριν από περίπου ένα χρόνο. Είχα δει επίσης το μεγάλο run του Simply, ο οποίος είχε τερματίσει το Super Mario 64 πολλές φορές στη σειρά, οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν μια πολύ διασκεδαστική πρόκληση.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν προσπαθούσα να μην εκνευρίζονται από κάποια μικρά λάθη που έκανα εκεί γύρω στις 20 ώρες.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει το GamesRadar+, κατάφερε και τερμάτισε το παιχνίδι, μία από αυτές τις 50 φορές, μέσα σε 24 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα. Κάθε run άγγιζε περίπου τα 25 λεπτά.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι σύμφωνα με το γνωστό site, How Long To Beat, το Breath of the Wild διαρκεί περίπου 50 ώρες, ενώ αν θέλετε να κάνετε όλα αυτά που έχει να προσφέρει, φτάνει άνετα τις 190 ώρες.