Δείτε αυτό το βίντεο για να είστε έτοιμοι για το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Το επίσημο recap της ιστορίας
08 Μαΐου 2023 19:33
Δείτε αυτό το βίντεο για να είστε έτοιμοι για το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, η Nintendo δημοσίευσε ένα επίσημο βίντεο ανακεφαλαίωσης για να βοηθήσει τους fans να θυμηθούν την ιστορία του προηγούμενου παιχνιδιού, του Breath of the Wild.

Όσο περίεργο και αν μοιάζει, έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε, οπότε είναι κατανοητό πολλοί παίκτες να μην θυμούνται όλες τις λεπτομέρειες της ιστορίας του πολυβραβευμένο τίτλου. Το νέο αυτό επτά λεπτών βίντεο της Nintendo, με τίτλο " Relive the Story of The Legend of Zelda: Breath of the Wild", προσφέρει έναν γρήγορο τρόπο για να φρεσκάρατε στη μνήμη σας τα πιο σημαντικά γεγονότα, χωρίς να χρειάζεται να παίξετε εκ νέου τον τίτλο.

Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα από διάφορα cutscenes του Breath of the Wild, ενώ υπάρχει και ένας αφηγητής που συμπληρώνει τα κενά. Αξίζει να σημειωθεί πως η ανακεφαλαίωση αυτή είναι άκρως απαραίτητη, αφού το Tears of the Kingdom έχει μια ιδιαιτερότητα που δεν συναντάμε συνήθως στα παιχνίδια της σειράς Legend of Zelda. Ποια είναι αυτή; Είναι άμεσο sequel και διαδραματίζεται λίγο μετά, με τα γεγονότα του Breath of the Wild να έχουν σημαντική επιρροή στην ιστορία του.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου του 2023 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Ταυτόχρονα στην αγορά θα έρθει και μια συλλεκτική έκδοση της υβριδικής κονσόλας, καθώς και διάφορα περιφερειακά, όλα στα χρώματα του νέου Zelda.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η ομάδα των Unboxholics, μετά από πρόσκληση της Nintendo, είχε τη χαρά να παρευρεθεί στα κεντρικά γραφεία της στην Ευρώπη, που βρίσκονται στην Φρανκφούρτη, για ένα preview event. Έτσι, μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση, πριν το τελικό μας review που θα ακολουθήσει σύντομα.