Επιτέλους μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το The Lord of the Rings: Gollum

Η έκδοση του Nintendo Switch θα φτάσει λίγο αργότερα
24 Μαΐου 2022 17:28
Επιτέλους μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το The Lord of the Rings: Gollum

Η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας για το αναμενόμενο The Lord of the Rings: Gollum, το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι πιο κοντά από ποτέ. Ύστερα από πολλές καθυστερήσεις, μιας και κανονικά θα είχε φτάσει στα ράφια των καταστημάτων πέρυσι, η ομάδα ανάπτυξης είναι πανέτοιμη πλέον να αποκαλύψει την ημερομηνία.

Έτσι, έγινε γνωστό, ότι το θρυλικό πλάσμα του LOTR franchise θα φτάσει στις κονσόλες -ή στο PC σας- την 1η του Σεπτεμβρίου. Όπως επιβεβαίωσε η ομάδα ανάπτυξης, ο τίτλος έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας LOTR τίτλος και έχει εγκριθεί κανονικά από την Middle-Earth Enterprises, την license εταιρία του franchise. Αρχικά, έγινε γνωστό ότι η ιστορία του Gollum διαδραματίζεται παράλληλα με την αρχή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων της Mordor, όπου ο Gollum απήχθη από τον Sauron και ανακρίθηκε και από τον Gandalf.

Επιπροσθέτως, η ομάδα ανάπτυξης αναφέρει γιατί το δικό της Gollum δε μοιάζει και τόσο με το Gollum της τριλογίας. Έτσι, διευκρίνισε ότι ήθελε να δημιουργήσει κάτι μοναδικό και “δικό της”, γενικά, όχι μόνο για τον χαρακτήρα, αλλά και για τη Μέση Γη γενικότερα. Μάλιστα, τη φωνή του πρωταγωνιστή τη δανείζει ο Wayne Forester, ο οποίος έχει δουλέψει και σε άλλα παιχνίδια όπως το Elden Ring και το Xenoblade Chronicles 2.

Το The Lord of the Rings: Gollum αναμένεται να κυκλοφορήσει 1 Σεπτεμβρίου για τα PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S και Xbox One, ενώ η έκδοση για το Nintendo Switch θα έρθει αργότερα μέσα στη χρονιά.