LOTR: Gollum – Η Daedalic Entertainment ζητάει συγγνώμη για το απογοητευτικό launch του τίτλου

Εργάζεται ήδη σε διάφορα patches
26 Μαΐου 2023 19:34
LOTR: Gollum – Η Daedalic Entertainment ζητάει συγγνώμη για το απογοητευτικό launch του τίτλου

Πριν από λίγες ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι το The Lord of the Rings: Gollum είναι το χειρότερα βαθμολογημένο παιχνίδι του 2023. Ο τίτλος της Daedalic Entertainment φαίνεται ότι δεν ανταποκρίθηκες στις προσδοκίες, αφού και οι παίκτες απογοητεύτηκαν από το λανσάρισμά του.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης ζητάει συγγνώμη δημόσια σε όλους τους παίκτες. Μέσα από μία επίσημη δήλωση, το στούντιο αναφέρει ότι λυπάται βαθύτατα που το παιχνίδι του δεν τα πήγε όσο καλά θα περίμενε και δεσμεύτηκε ότι θα παρέχει διάφορα patches που θα βελτιώσουν την κατάσταση.

Οι επίσημες δηλώσεις αναφέρουν:

Αναγνωρίζουμε και λυπούμαστε βαθύτατα που το παιχνίδι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που θέσαμε στους εαυτούς μας, αλλά και στην αφοσιωμένη κοινότητά μας. Παρακαλώ αποδεχτείτε την ειλικρινή μας συγγνώμη για οποιαδήποτε απογοήτευση μπορεί να σας έχει προκαλέσει (το παιχνίδι).

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε patches που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε το παιχνίδι στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Το πάθος και η αφοσίωσή σας ως παίκτες ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την αποφασιστικότητά μας να κάνουμε τα πράγματα σωστά.

Η εικόνα με την επίσημη δήλωση της Daedalic Entertainment

Ο CEO της Daedalic, Carsten Fichtelmann, δήλωσε τα εξής όταν κυκλοφόρησε το “Gollum”:

Το The Lord of the Rings: Gollum είναι πιστό στο lore που έχει δημιουργήσει ο Tolkien.

Επιπροσθέτως, η Middle-earth Enterprises, η εταιρία που έχει τα δικαιώματα ανέφερε ότι είχε μια πολύ καλή συνεργασία με την Daedalic όλα αυτά τα χρόνια κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του.

Το The Lord of the Rings: Gollum είναι ένα cinematic action-adventure παιχνίδι, το οποίο συνδυάζει στοιχεία stealth και parkour. Φυσικά, η ομάδα έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον πρωταγωνιστή περιγράφοντάς τον ως έναν από τους πιο σύνθετους και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ο J.R.R Tolkien. Στο παιχνίδι θα μπορείτε να παίξετε και με τις δύο προσωπικότητές του. Με τον Smeagol που είναι ευγενικός, αλλά και με τον εγωιστικό Gollum.

The Lord of the Rings: Gollum – Κυκλοφόρησε το νέο παιχνίδι του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Η ιστορία του Gollum θα διαδραματίζεται παράλληλα με την αρχή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων της Mordor, όπου ο Gollum απήχθη από τον Sauron και ανακρίθηκε και από τον Gandalf.

Το The Lord of the Rings: Gollum είναι πλέον διαθέσιμο για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.